Ενισχυμένες αποδόσεις της Bwin στο Europa League

Το σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου περιλαμβάνει αρκετούς αγώνες της προκριματικής φάσης του Europa League και, όπως είναι φυσικό, κάποιοι από αυτούς παρουσιάζουν περισσότερο στοιχηματικό ενδιαφέρον από άλλους. Κάποιοι, μάλιστα, διαθέτουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα, χάρη σε προσφορές που υπόσχονται να ανταμείψουν όσους τους προτιμήσουν με αυξημένα κέρδη.

 

Δύο τέτοιοι αγώνες είναι αυτοί ανάμεσα σε ΝΚ Ντομζάλε και Γουέστ Χαμ και ανάμεσα σε Αμπερντίν και Μάριμπορ. Οι δύο αυτοί αγώνες καλύπτονται από τη Bwin και διαθέτουν και ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία, χάρη στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχήματος.

 

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στους δύο αγώνες και επιλέξουν συγκεκριμένα σημεία θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η Bwin έχει αυξήσει τις αποδόσεις σε ένα σημείο σε κάθε αγώνα, με αποτέλεσμα να δίνει την ευκαιρία για αύξηση της αξίας των στοιχημάτων των μελών της.

 

Στον αγώνα της ΝΚ Ντομζάλ με τη Γουέστ Χαμ, λοιπόν, το σημείο στοιχηματισμού με την αυξημένη απόδοση είναι αυτό που προβλέπει νίκη της Γουέστ Χαμ και over 2,5 γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η κανονική απόδοση που συνοδεύει το συγκεκριμένο σημείο δεν ξεπερνά το 2.55, αλλά η Bwin θα πληρώσει τα μέλη της που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά της με απόδοση 4.00! Αντίστοιχα, στον αγώνα ανάμεσα σε Αμπερντίν με Μάριμπορ, το σημείο που προβλέπει νίκη της Αμπερντίν και over 2,5 γκολ συνοδεύεται από απόδοση 4.00 – η Bwin, όμως, θα πληρώσει όσους κερδίσουν με απόδοση 6.00!

 

Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Bwin, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα στα παραπάνω σημεία, πριν την έναρξη του αγώνα. Και με τον τρόπο αυτό, θα διεκδικήσουν τα δωρεάν στοιχήματα που υπόσχεται η Bwin.

 

H Bwin δεν ανήκει πια στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας μιας και απόσύρθηκε οριστικά από την ελληνική αγορά τον Απρίλιο του 2013.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bwin και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία