Ανταμοιβές στα live στοιχήματα του El Clasico μοιράζει η εταιρία στοιχήματος Novibet

Όπως είναι φυσικό, ο αγώνας ποδοσφαίρου που κυριαρχεί στις σημερινές προσφορές** των στοιχηματικών εταιριών είναι αυτός ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, που διεξάγεται στο πλαίσιο των ημιτελικών του Copa del Rey. Το σημερινό El Clasico αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος, ενώ ήδη έχει μονοπωλήσει το πρόγραμμα προσφορών** στις περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων όπως η Novibet.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά**, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες εκείνους που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο live του αγώνα. Οι παίχτες αυτοί θα διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να χρησιμοποιήσουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Αξία… προσφοράς** στα live στοιχήματα του El Clasico

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet που θέλουν να συμμετάσχουν στη νέα της προσφορά** δεν έχουν παρά να περιμένουν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα live στοίχημα που να έχει αξία 10 ευρώ και άνω και να αφορά σε σημείο με απόδοση τουλάχιστον 1.50. Τα στοιχήματα αυτά, τέλος, μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές του αγώνα.

Σημαντικό είναι, μάλιστα, το γεγονός ότι όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα και καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν οι προβλέψεις τους. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν, το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα γίνει δικό τους.

 

Η ανταμοιβή για τους νικητές της προσφοράς**

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στο El Clasico και καλύψουν όλες τις προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας, το οποίο θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Έτσι, για κάποιους το κέρδος θα είναι διπλό, ενώ για κάποιους άλλους το συγκεκριμένο στοίχημα θα αποτελέσει μια δεύτερη ευκαιρία για τη διεκδίκηση κερδών.

 


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία