Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Ανταμοιβές στο live του αποψινού αγώνα του Ολυμπιακού

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν μέσω της Novibet στον σημερινό προκριματικό του Champions League που δίνει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν έχουν άφθονες επιλογές, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η Novibet, μάλιστα, έχει ανακοινώσει και κάποιες σχετικές προσφορές**, εκ των οποίων μία αφορά όσους θα περιμένουν την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους.

Η συγκεκριμένη προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει επιλεγμένα live στοιχήματα στο Βικτόρια Πλζεν – Ολυμπιακός. Όσα στοιχήματα, μάλιστα, καλύπτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Τα live στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet συμμετέχουν αποκλειστικά τα live στοιχήματα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιμένουν την έναρξη του αγώνα και να συντονιστούν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Εκεί θα πρέπει να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα: μονά live στοιχήματα, που θα συνοδεύονται από απόδοση τουλάχιστον 1.50 και θα έχουν αξία 10 ευρώ και άνω.

Εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις δεν έχει καμία σημασία το ποια αγορά θα επιλέξουν οι παίχτες. Σημασία δεν έχει, επίσης, ούτε το αν τα στοιχήματα αυτά διευθετηθούν ως κερδισμένα ή χαμένα. Σε κάθε ενδεχόμενο, θα αποφέρουν την ανταμοιβή της προσφοράς**.

 

Η ανταμοιβή για τα κατάλληλα live στοιχήματα

Τα κατάλληλα live στοιχήματα θα ανταμειφθούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα έχει συγκεκριμένη αξία, ανάλογα και με την αξία των στοιχημάτων που θα έχουν τοποθετήσει οι παίχτες. Η Novibet έχει χωρίσει την ανταμοιβή της σε τρεις κατηγορίες (μικρής, μεσαίας και μεγάλης αξίας) και θα ανταμείψει τα μέλη της ανάλογα. Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως όλοι οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω αυτής και να εκμεταλλευτούν τις προσφορές** της.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία