Στοιχηματική εταιρεία Mybet: Το γοργόν και χάριν έχει!

Η Mybet καλύπτει όλους τους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου με αρκετές στοιχηματικές επιλογές, αλλά παράλληλα έχει φροντίσει να προσφέρει αποδόσεις και επιλογές στοιχηματισμού για τους επερχόμενους αγώνες της Premier League. Στο πλαίσιο της σημερινής της προσφοράς, μάλιστα, όσοι σπεύσουν να στοιχηματίσουν από σήμερα στους αγώνες των επόμενων ημερών θα ανταμειφθούν καταλλήλως.

Όσοι, λοιπόν, ασχοληθούν και με τους αγώνες των επόμενων ημερών από σήμερα και στοιχηματίσουν σε αυτούς θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη χωρίς ρίσκο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Mybet.

 

Happy Hour στην Premier League

Όσοι στοιχηματίσουν από σήμερα στους αγώνες του τριημέρου 29 Απριλίου με 1η Μαΐου της Premier League θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην προσφορά της Mybet. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να δώσει στους παίχτες μια ακόμη ευκαιρία στοιχηματισμού, μέσω ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Έτσι, το υπόλοιπο του λογαριασμού τους μπορεί να αυξηθεί, αν κερδίσουν. Και, αν χάσουν, το υπόλοιπό τους δε θα επηρεαστεί καθόλου.

Για να μπορέσουν, όμως, να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο, θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα στους αγώνες της Premier League των επόμενων ημερών.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στους αγώνες της Premier League που διεξάγονται τις επόμενες ημέρες. Τα στοιχήματά τους μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να τοποθετηθούν είτε πριν την έναρξη των αγώνων είτε κατά τη διάρκειά τους. Θα πρέπει, όμως, να έχουν συνολική αξία τουλάχιστον 50 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω. Εφόσον καλύπτονται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά.

Εφόσον, λοιπόν, εγγραφούν στην προσφορά και τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν ξανά, αλλά χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα που θα κερδίσουν θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός που καλύπτει η στοιχηματική εταιρεία Mybet.

H Mybet είναι από τις καινούριες στοιχηματικές εταιρίες του χώρου μιας και ιδρύθηκε μόλις το 2009 επίσης βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες του χώρου χάρη στις υψηλές αποδόσεις που προσφέρει στο στοίχημα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία