Δωρεάν στοιχήματα για τις υψηλές αποδόσεις στη Bwin

Λένε πως η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και η Bwin σκοπεύει να κάνει ακριβώς αυτό πράξη, ανταμείβοντας τα μέλη της που θα πιέσουν την τύχη τους και θα τοποθετήσουν στοιχήματα σε υψηλές αποδόσεις. Η νέα προσφορά της ιστοσελίδας του στοιχήματος υπόσχεται δωρεάν στοιχήματα σε όσους τολμούν να στοιχηματίζουν σε υψηλές αποδόσεις και τους δίνει την ευκαιρία να τοποθετήσουν επιπλέον στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Bwin καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν στοιχήματα υψηλού ρίσκου, σε αποδόσεις 4.00 και άνω. Όσοι τοποθετούν τέτοια στοιχήματα και κερδίζουν θα εξασφαλίζουν ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας ίσης με το ποσό που στοιχημάτισαν.

 

Για να είναι σε θέση, βέβαια, κάποιος παίχτης να διεκδικήσει τα δωρεάν στοιχήματα, θα πρέπει να τοποθετήσει μονά στοιχήματα, από τον υπολογιστή ή το κινητό του, σε αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη ενός αγώνα. Και, εφόσον τα στοιχήματα αυτά κερδίσουν, θα εξασφαλίσει ένα δωρεάν στοίχημα ίσης αξίας, έως και 50 ευρώ. Από την προσφορά, όμως, αποκλείονται τα άκυρα στοιχήματα, αυτά σε σημεία που προβλέπουν το ίδιο αποτέλεσμα και αυτά που έχουν κλείσει πρόωρα, μέσω της υπηρεσίας cash out.

 

Όσοι τολμηροί, λοιπόν, δεχθούν την πρόκληση της Bwin, στοιχηματίσουν σε ένα σημείο με υψηλή απόδοση και τελικά κερδίσουν θα εξασφαλίσουν παράλληλα και ένα δωρεάν στοίχημα, το οποίο μπορεί να τους αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο. Και κάθε παίχτης μπορεί να εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη προσφορά όσες φορές επιθυμεί.

 

H Bwin δεν ανήκει πια στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος καθώς αποσύρθηκε οριστικά από την ελληνική αγορά το 2013.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bwin και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία