Εταιρία στοιχήματος Novibet: Ενισχυμένες αποδόσεις στο Τσέλσι-Μπαρτσελόνα

Οι αγώνες ποδοσφαίρου που αναμένεται να συγκεντρώσουν σήμερα τα περισσότερα στοιχήματα είναι αυτοί του Champions League. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου επανέρχεται και σήμερα με πλούσιο πρόγραμμα και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε δεκάδες σημεία διαφορετικών αγώνων που παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Στη πρόγραμμα της εταιρίας στοιχήματος Novibet, όμως, ο αγώνας που ξεχωρίζει είναι αυτός ανάμεσα σε Τσέλσι και Μπαρτσελόνα. Εκτός από το αγωνιστικό ενδιαφέρον, ο συγκεκριμένος έχει και στοιχηματικό, το οποίο ενισχύεται ακόμη περισσότερο, χάρη στη σημερινή προσφορά** της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία είναι υπεύθυνη για την ενίσχυση των αποδόσεων που βρίσκονται στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2.

 

Τσέλσι-Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Τσέλσι και Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να εξαλείφεται η συνηθισμένη προμήθεια και οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να μην έχουν μειωθεί. Έτσι, οι παίχτες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 3.70 για νίκη της Τσέλσι, 3.60 για ισοπαλία και 2.20 για νίκη της Μπαρτσελόνα. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στην σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet συμμετέχουν μονά και παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας, αρκεί να καλύπτουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα (στις 21:45) σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Τσέλσι-Μπαρτσελόνα. Και, εφόσον αποτελούνται από μία σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν στους παίχτες αυξημένα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία