ΠΑΟΚ-Πανιώνιος με 0% γκανιότα στην Championsbet

ΠΑΟΚ και Πανιώνιος αναμετρώνται και σήμερα, στον επαναληπτικό αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, και οι παίχτες που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους. Μπορούν, άλλωστε, να στοιχηματίσουν σε αγορές που περιλαμβάνουν σχεδόν κάθε πτυχή του αγώνα – από τους παίχτες που θα σκοράρουν έως τη διαφορά τερμάτων ανάμεσα σε κάθε ομάδα και από το ακριβές σκορ έως τον αριθμό των κόρνερ. Μία από αυτές τις στοιχηματικές αγορές, όμως, δίνει στα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Championsbet την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Πρόκειται για κέρδη που οφείλονται σε εξίσου αυξημένες αποδόσεις. Η αύξηση των αποδόσεων ισχύει αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 και οφείλεται στην προσφορά της μηδενικής γκανιότας που ανακοίνωσε για σήμερα η Championsbet. Η ιστοσελίδα, λοιπόν, διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, με αποτέλεσμα να απουσιάζει η προμήθεια που διατηρούν συνήθως οι υπεύθυνοι και οι αποδόσεις στη συγκεκριμένη αγορά να έχουν αυξηθεί.

 

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα Κυπέλλου: 1.51 για νίκη του ΠΑΟΚ, 4.54 για ισοπαλία και 8.28 για νίκη του Πανιώνιου. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, η Championsbet καταφέρνει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, καθώς υπόσχεται τα μεγαλύτερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Όπως είναι φυσικό, βέβαια, κι άλλες εταιρίες στοιχημάτων έχουν φροντίσει να ανακοινώσουν παρόμοιες προσφορές για τον αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πανιώνιο. Ωστόσο, η διαφορά εκείνων των προσφορών με αυτή της Championsbet είναι ότι η τελευταία δε ζητά σημαντικά ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν το στοίχημά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 19:30) και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας (το ενδεχόμενο παράτασης εξαιρείται από την προσφορά).

Χτες ο  Ατρόμητος υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό για τον θεσμό του Κυπελλου και ξανά η νόμιμη ιστοσελίδα Championsbet ανακοίνωσε 0% γκανιότα στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία