Νέες ενισχυμένες αποδόσεις στο μπάσκετ από την εταιρεία στοιχημάτων Novibet

To γεμάτο πρόγραμμα των ομάδων μπάσκετ που συμμετέχουν στη Euroleague σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι οι παίχτες του στοιχήματος έχουν περισσότερες επιλογές, προκειμένου να πραγματοποιήσουν προβλέψεις και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Και οι μεγάλες μάχες που είδαμε στα παρκέ της Ευρώπης τις δύο προηγούμενες ημέρες δίνουν τη θέση τους σε μια σειρά από καινούργιες, οι οποίες βρίσκονται, όχι μόνο στο αγωνιστικό πρόγραμμα στις εταιρίες στοιχημάτων, αλλά και σε αυτό των προσφορών**.

Για μια ακόμη ημέρα, λοιπόν, η εταιρεία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε μια προσφορά** για τη Euroleague, μέσω της οποίας έχουν ενισχυθεί επιλεγμένες αποδόσεις. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει σήμερα στον αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Παναθηναϊκό και έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του νικητή.

 

0% γκανιότα* στα στοιχήματα για το νικητή

Όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Εφές και Παναθηναϊκό θα δουν αυξημένες αποδόσεις στα δύο σημεία. Οι αποδόσεις αυξήθηκαν, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα*, η προμήθεια που διατηρεί κάθε bookmaker από τις αποδόσεις που ανακοινώνει. Χωρίς την προμήθεια, λοιπόν, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν ακολουθήσει ανοδική πορεία στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της προσφοράς** της, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα της Euroleague: 1.87 για νίκη της Εφές και 2.12 για νίκη του Παναθηναϊκού. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν το μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Για να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της νόμιμης εταιρείας στοιχημάτων Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν τον αγώνα ανάμεσα σε Εφές και Παναθηναϊκό και την αγορά του νικητή. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, πριν τις 19:30 που ξεκινά η αναμέτρηση – άλλωστε, οι ενισχυμένες αποδόσεις δε μεταφέρονται στο live στοίχημα.

Εφόσον προβλέψουν σωστά, τέλος, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Και χτες η Novibet επέλεξε αγώνα της Euroleague για να ανακοινώσει την 0% γκανιότα* και πιο συγκεκριμένα τον αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού-Φενέρμπαχτσε.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία