Βαλούρ Ρέικιαβικ – Βέντσπιλς με αυξημένες αποδόσεις στη Novibet

Οι αγώνες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League έχουν ξεκινήσει και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν ξανά στη διάθεσή τους αγώνες ποδοσφαίρου μιας κορυφαίας διοργάνωσης, στους οποίους μπορούν να στοιχηματίσουν. Φυσικά, τέτοιοι αγώνες δε θα μπορούσαν παρά να συνοδεύονται και από ανάλογες προσφορές**, όπως η σημερινή της στοιχηματικής εταιρείας Novibet που προσφέρει τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Βαλούρ Ρέικιαβικ και Βέντσπιλς με 0% γκανιότα*.

Πρόκειται για μια προσφορά** που οι παίχτες του στοιχήματος συναντάνε συχνά στη Novibet και μπορούν να εκμεταλλευτούν, προκειμένου να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας στην αγορά του 1Χ2 και προβλέποντας σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Μεγαλύτερα κέρδη στο 1Χ2

Η συγκεκριμένη προσφορά** έχει ως αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Χάρη σε αυτή, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αποδόσεων που προέκυψαν από την προσφορά**.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού προκριματικού του Europa League: 2.02 για νίκη της Βαλούρ Ρέικιαβικ, 3.75 για ισοπαλία και 4.18 για νίκη της Βέντσπιλς. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από το μέσο όρο της αγοράς.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά** της 0% γκανιότας*;

Η συγκεκριμένη προσφορά** ουσιαστικά εξαλείφει την γκανιότα*, την προμήθεια που διατηρεί η Novibet (και όλες οι στοιχηματικές εταιρείες) από κάθε στοίχημα, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Χωρίς τη γκανιότα*, όμως, οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα επιλεγμένα σημεία – σε αυτά της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Βαλούρ Ρέικιαβικ και Βέντσπιλς.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν στην προσφορά**;

Στην σημερινή προσφορά** της εταιρείας στοιχηματισμού Novibet συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στον αγώνα ανάμεσα σε Βαλούρ Ρέικιαβικ και Βέντσπιλς, στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξή του, στις 23:00, και να περιέχουν μια σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Φυσικά, όσοι προβλέψουν σωστά θα λάβουν τα αυξημένα κέρδη τους με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δε χρειάζεται να προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να τα απελευθερώσουν, όπως γίνεται σε άλλου τύπου προσφορές**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία