Ενισχυμένη αξία στο Ρόμα – Ατλέτικο Μαδρίτης από την εταιρεία στοιχημάτων Goalbet

Ένας από τους αποψινούς αγώνες του Champions League που αναμένεται να κερδίσουν τις εντυπώσεις, αλλά και την προτίμηση των παιχτών του στοιχήματος, είναι αυτός ανάμεσα σε Ρόμα και Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος διεξάγεται στις 21:45. Όπως είναι φυσικό, ο εν λόγω αγώνας έχει ξεχωρίσει και στο πρόγραμμα προσφορών που ανακοίνωσαν διάφορες στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Goalbet.

Η στοιχηματική εταιρεία δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις σωστές προβλέψεις τους, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας που ισχύει στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ρόμα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

0% γκανιότα στο 1Χ2 του Ρόμα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται οφείλονται στην αύξηση των αποδόσεων στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 που έχει φέρει η απουσία της γκανιότας. Η γκανιότα, άλλωστε, αποτελεί την προμήθεια του bookmaker και, χωρίς αυτή, οι αποδόσεις δε μειώνονται.

Χάρη σε αυτή την απουσία της γκανιότας, λοιπόν, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League έχουν αυξηθεί και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.05 για νίκη της Ρόμα, 3.26 για ισοπαλία και 2.68 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της εταιρείας στοιχηματισμού Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στο Ρόμα – Ατλέτικο Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2, πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

Τον αγώνα Ρόμα-Ατλέτικο Μαδρίτης προσφέρει και η Novibet με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία