Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στο Χέρτα-Σάλκε

Ο αγώνας ποδοσφαίρου που ξεχωρίζει σήμερα στο πρόγραμμα της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet είναι αυτός ανάμεσα σε Χέρτα και Σάλκε, που διεξάγεται στο πλαίσιο της γερμανικής Bundesliga και αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των παιχτών, όχι μόνο επειδή παρουσιάζει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά και επειδή προσφέρεται με κορυφαίες αποδόσεις, χάρη στην νέα προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Το Χέρτα-Σάλκε, άλλωστε, προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Οι αλλαγές που φέρνει η προσφορά** της 0% γκανιότας*

Υπό κανονικές συνθήκες, η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, θα διατηρούσε κανονικά γκανιότα* και στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Χέρτα και Σάλκε και θα μείωνε τις αντίστοιχες αποδόσεις. Ωστόσο, χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις αυτές δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχημάτων Novibet έχει ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα: 2.78 για νίκη της Χέρτα, 3.74 για ισοπαλία και 2.89 για νίκη της Σάλκε. Οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν πλήρως τους όρους και τις προϋποθέσεις που συνοδεύουν την προσφορά** της 0% γκανιότας*.

Οι προϋποθέσεις αυτές, μάλιστα, είναι αρκετά απλές. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον τα καταφέρουν, τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα και θα έχουν τη μορφή μετρητών. Με άλλα λόγια, τα εν λόγω κέρδη θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και δε θα συνοδεύονται από περιοριστικούς όρους και την υποχρέωση για τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία