Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χιρόνα με αυξημένες αποδόσεις στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Το σημερινό πρόγραμμα προσφορών** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet επικεντρώνει στο ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και σε έναν αγώνα που μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Η Novibet προσφέρει τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Χιρόνα με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται στους νικητές περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα αντιμετωπίσουν.

Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις του αγώνα στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και πλέον μπορεί να τις εκμεταλλευτεί κάθε ενδιαφερόμενος, αρκεί να τοποθετήσει τα κατάλληλα τα στοιχήματα. Και, εφόσον προβλέψει σωστά, θα εξασφαλίσει αυξημένα κέρδη.

 

Τα οφέλη της προσφοράς** της 0% γκανιότας*

Το σημαντικότερο όφελος της σημερινής προσφοράς** της Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, είναι ότι υπόσχεται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο. Επιπλέον, απαιτεί ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Χιρόνα. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν ρισκάρει περισσότερο. Και τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν από την πρώτη στιγμή από τον λογαριασμό τους.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς**

Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0% στα επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Χιρόνα, οι παίχτες θα συναντήσουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 2.06 για νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο, 3.60 για ισοπαλία και 4.18 για νίκη της Χιρόνα. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τους όρους τις προσφοράς** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία