Τέσσερις ευκαιρίες για στοιχηματισμό με υψηλές αποδόσεις

Οι αποδόσεις αποτελούν το βασικότερο στοιχείο ενός στοιχήματος, όχι μόνο επειδή φανερώνουν τις πιθανότητες επαλήθευσης κάθε σημείου, αλλά και επειδή ορίζουν το ύψος των κερδών όσων παιχτών προβλέψουν σωστά. Και, ειδικά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, κατά το οποίο διεξάγονται δεκάδες αγώνες στα μεγαλύτερα και μικρότερα εθνικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους πολλές επιλογές, προκειμένου να αναζητήσουν τις αποδόσεις εκείνες που θα τους προσφέρουν τη μεγαλύτερη αξία.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σημερινή αγωνιστική ημέρα, κατά την οποία οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με υψηλότερες αποδόσεις, σε δύο αγώνες που βρίσκονται σε δύο διαφορετικές εταιρίες στοιχημάτων. Οι συγκεκριμένοι αγώνες συνοδεύονται από την προσφορά της 0% γκανιότας και μπορούν να βρεθούν στον Stoiximan και στην Championsbet.

 

Πρόκειται για έναν αγώνα της ελληνικής Superleague, αυτόν ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, και έναν της γαλλικής Ligue 1, αυτόν ανάμεσα σε Παρί Σ.Ζ. και Μαρσέιγ. Και οι δύο είναι διαθέσιμοι με 0% γκανιότα στις δύο ιστοσελίδες και οι παίχτες δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν σε αυτούς με υψηλότερες αποδόσεις, σε σύγκριση με την πλειοψηφία αυτών που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός.

 

Οι υψηλότερες αποδόσεις οφείλονται, άλλωστε, στη μηδενική παρακράτηση γκανιότας, από πλευράς υπευθύνων των δύο ιστοσελίδων. Η γκανιότα είναι εκείνο το ποσοστό που παρακρατούν οι bookmakers, προκειμένου να το προσθέσουν στα κέρδη τους, και η απουσία της σημαίνει ότι οι αποδόσεις αυξάνονται ελαφρά. Επιπλέον, αν και πρόκειται ουσιαστικά για προσφορά προς τα μέλη των δύο ιστοσελίδων, δεν υπάρχουν όροι, προϋποθέσεις και απαιτήσεις τζιραρίσματος. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες για να εκμεταλλευτούν αυτή την προσφορά είναι να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, και να κερδίσουν.

 

Χάρη στις τέσσερις αυτές προσφορές, λοιπόν, οι αγώνες ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και Παρί Σ.Ζ. και Μαρσέιγ μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη στους παίχτες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία