Ντέρμπι-Γουότφορντ με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε έναν επιλεγμένο αγώνα με αυξημένα κέρδη, εφόσον προβλέψουν σωστά. Με άλλα λόγια, η Goalbet προσφέρει έναν επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα να έχει αυξήσει τις αποδόσεις που θα συναντήσουν τα μέλη της στην αγορά του 1Χ2.

Συγκεκριμένα, η Goalbet προσφέρει με 0% γκανιότα τον αγώνα του αγγλικού Championship ανάμεσα σε Ντέρμπι και Γουότφορντ. Χάρη στην προσφορά, απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια από τις αποδόσεις στα σημεία του 1Χ2 του αγώνα και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στο Ντέρμπι-Γουότφορντ θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα. Επιπλέον, τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, αφού η προσφορά δεν ισχύει στο live στοίχημα.

Τέλος, απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα στοιχήματα να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο 1Χ2 του αγώνα

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα του Championship και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.61 για νίκη της Ντέρμπι, 3.37 για ισοπαλία και 2.34 για νίκη της Γουότφορντ. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται πάνω από τον μέσο όρο που προσφέρουν οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς, ενώ παράλληλα μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν με επιτυχία την προσφορά της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία