Αυξημένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο από τη Mybet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Mybet επανέφερε την προσφορά της με τίτλο “Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις”, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο. Χάρη σε αυτή, άλλωστε, επιλεγμένοι αγώνες των κορυφαίων ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της Ευρώπης προσφέρονται με αυξημένες αποδόσεις και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέπουν σωστά το τελικό τους αποτέλεσμα.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 σε επιλεγμένους αγώνες, με αποτέλεσμα να υπόσχονται αυξημένα κέρδη. Η αύξηση οφείλεται στη μείωση της γκανιότας και στην επαναφορά των αποδόσεων σε υψηλότερα επίπεδα. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να ενημερωθούν για τους αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά κάθε εβδομάδα και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξή τους, στην αγορά του 1Χ2.

 

Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, οι επίλεκτοι αγώνες προέρχονται από την αγγλική Premier League και την ιταλική Serie A. Η Mybet έχει επιλέξει τέσσερις αγώνες και έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στους παρακάτω αγώνες θα δουν αυξημένες αποδόσεις.

 

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι (10 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Premier League, με αποδόσεις στο 103,6%)
  • Λίβερπουλ – Λέστερ (10 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Premier League, με αποδόσεις στο 104%)
  • Μίλαν – Ουντινέζε (11 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις στο 104,47%)
  • Πεσκάρα – Ίντερ (11 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις στο 104,37%)

 

Οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 των παραπάνω αγώνων έχει αυξηθεί, σε σχέση με το μέσο όρο της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι η γκανιότα που διατηρεί η Mybet είναι μειωμένη. Και οι παίχτες που θα επιλέξουν τους συγκεκριμένους αγώνες και προβλέψουν σωστά το τελικό τους αποτέλεσμα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Βέβαια τις αυξημένες αποδόσεις που προσφέρει η Mybet μπορούν να τις εκμεταλλευτούν και όσοι Έλληνες στοιχηματίσουν μέσω αυτής, μιας και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία