Πόρτο-Ρόμα με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η Πόρτο υποδέχεται απόψε στις 21:45 τη Ρόμα και αμφότερες οι ομάδες ελπίζουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να προκριθούν στην επόμενη φάση του Champions League. Όπως είναι φυσικό, εξίσου μεγάλες προσδοκίες έχουν και οι παίχτες του στοιχήματος για τα κέρδη που θα διεκδικήσουν – και μπορούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχήματος Stoiximan, προκειμένου να επαληθεύσουν τις προσδοκίες τους.

 

Χάρη στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας του στοιχήματος, άλλωστε, οι παίχτες που θα επιλέξουν το σημερινό αγώνα των προκριματικών του Champions League θα μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να υποστούν εξίσου αυξημένο ρίσκο. Ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στο Πόρτο-Ρόμα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί.

 

Αναλυτικότερα, χάρη στην απουσία της γκανιότας, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί, ώστε ο bookmaker να εξασφαλίσει την καθιερωμένη προμήθειά του, και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Όσοι, λοιπόν, επισκεφτούν την ιστοσελίδα του στοιχήματος και επιλέξουν τον αγώνα της Πόρτο με τη Ρόμα θα δουν αυξημένες αποδόσεις.

 

Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις του Stoiximan για την αγορά του 1Χ2 στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής: 2.41 για νίκη της Πόρτο, 3.40 για ισοπαλία και 3.40 για νίκη της Ρόμα. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν πολλές από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει όσες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Όσοι, τέλος, επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά του Stoiximan δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, σύμφωνα με τις αυξημένες αποδόσεις. Και τα κέρδη αυτά δε θα έχουν τη μορφή μπόνους (όπως συμβαίνει σε αρκετές προσφορές του online στοιχήματος), αλλά μετρητών.

Χτες αναμετρήθηκαν η Στεάουα με την Μάντσεστερ Σίτι για τα προκριματικά του Champions League και ο Stoiximan επέλεξε και αυτόν τον αγώνα να τον ανακοινώσει με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία