Δύο προσφορές για το Σερβία-Βραζιλία

Ο αποψινός αγώνας ανάμεσα σε Σερβία και Βραζιλία, για τα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, αναμένεται να χαρίσει θέαμα και αγωνία σε εκατομμύρια φιλάθλους. Παράλληλα, βέβαια, αναμένεται να χαρίσει συγκινήσεις και κέρδη σε εκατομμύρια παίχτες του online στοιχήματος. Όσον αφορά στα κέρδη, μάλιστα, οι παίχτες του online στοιχήματος μπορούν να τα αυξήσουν, προτιμώντας δύο προσφορές που ανακοινώθηκαν σήμερα.

 

Μέχρι τις 7 το απόγευμα, λοιπόν, όταν και θα ξεκινήσει ο αγώνας, οι παίχτες του online στοιχήματος μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δύο προσφορές που ανακοίνωσαν οι στοιχηματικές εταιρίες Stoiximan και Sportingbet. Η πρώτη αφορά σε μηδενική γκανιότα στην αγορά του τελικού αποτελέσματος στον αγώνα, ενώ η δεύτερη αυξάνει τα κέρδη που θα προκύψουν κατά 5%.

 

Αναλυτικότερα,η ιστοσελίδα στοιχήματος  Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αγώνα Σερβία-Βραζιλία. Η προσφορά ισχύει για τα στοιχήματα που τοποθετούνται πριν την έναρξη του αγώνα και αφορά στην αγορά του τελικού αποτελέσματος. Χάρη στη μηδενική γκανιότα, λοιπόν, οι αποδόσεις στα δύο σημεία της αγοράς είναι υψηλότερες - όπως και τα κέρδη που υπόσχεται μια σωστή πρόβλεψη.

 

Στην εταιρία στοιχήματος  Sportingbet, από την άλλη, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν ένα μπόνους 5% επί των κερδών τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε αγορά του Σερβία-Βραζιλία (και στο live στοίχημα) και, αν κερδίσουν, θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει και στην περίπτωση ενός παρολί, το οποίο σημαίνει πως κάποιος παίχτης μπορεί να προσθέσει κι άλλα στοιχήματα στο δελτίο του, βλέποντας τα συνολικά του κέρδη να αυξάνονται. Στην περίπτωση του παρολί, όμως, θα πρέπει όλα τα σημεία να διευθετούνται απόψε, έως τα μεσάνυχτα.

 

Παράλληλα, τέλος, η Sportingbet τρέχει την προσφορά που αποζημιώνει με μπόνους έως και 20 ευρώ όσους παίχτες τοποθετήσουν πέντε live στοιχήματα στους αγώνες του Μουντομπάσκετ, μια προσφορά που ισχύει και στην περίπτωση του Σερβία-Βραζιλία, αλλά δεν εξαντλείται σε αυτόν.

 

Οι παίχτες, λοιπόν, που θα εκμεταλλευτούν τις δύο παραπάνω προσφορές, στοιχηματίζοντας στον προημιτελικό του Μουντομπάσκετ ανάμεσα σε Σερβία και Βραζιλία, θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία