Γαλλία-Ιταλία με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρία Novibet

H στοιχηματική εταιρία Novibet συνεχίζει να προετοιμάζει τα μέλη της για το επερχόμενο Μουντιάλ της Ρωσίας, επικεντρώνοντας στις φιλικές αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων και δίνοντας ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλεύονται τις προσφορές** της. Και σήμερα, άλλωστε, ένας από τους φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου, αυτός ανάμεσα σε Γαλλία και Ιταλία, προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί μηδενική γκανιότα* στις αποδόσεις που ανακοινώνει στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Γαλλία-Ιταλία, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις αυτές να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Περισσότερα κέρδη για τους νικητές

Η προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τρεις αυξημένες αποδόσεις. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στα σημεία της αγοράς του 1Χ2, εκεί που απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια που διατηρούν οι εταιρίες στοιχημάτων, γνωστή ως γκανιότα*. Χάρη στην απουσία της γκανιότας*, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, ξεπερνώντας τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφία τους ανταγωνισμού, που διατηρεί κανονικά γκανιότα*.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα, προκειμένου να καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις στο Γαλλία-Ιταλία

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού φιλικού αγώνα προετοιμασίας: 1.70 για νίκη της Γαλλίας, 3.95 για ισοπαλία και 6.28 για νίκη της Ιταλίας. Οι αποδόσεις αυτές μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία