0% γκανιότα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας διατηρεί η ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten

Ο πολύπαθος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα διεξαχθεί τελικά (εκτός νέου απροόπτου) το βράδυ του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου, και η ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten έχει ήδη ανακοινώσει έναν μεγάλο αριθμό στοιχηματικών αγορών, αλλά και μια προσφορά που υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη όσων τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Συγκεκριμένα, η Interwetten ανακοίνωσε ότι προσφέρει τον τελικό με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αντίθετα, χωρίς τη γκανιότα, έχουν αυξηθεί και μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη στους νικητές, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Interwetten

Η νέα προσφορά της Interwetten βασίζεται στην απόφασή της να εξαλείψει την γκανιότα από την αγορά του 1Χ2 του τελικού Κυπέλλου. Ενώ, λοιπόν, η γκανιότα θα μείωνε τις αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς, οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν αυτές τις αποδόσεις, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του ΑΕΚ-Ολυμπιακός, πριν την έναρξή του. Τα στοιχήματά τους μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά είναι απαραίτητο να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσοι τα καταφέρουν, τέλος, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους με τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της Interwetten στον τελικό

Χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, η Interwetten ανακοίνωσε μια σειρά αυξημένων αποδόσεων για τον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.60 για νίκη της ΑΕΚ, 3.25 για ισοπαλία και 2.40 για νίκη του Ολυμπιακού. Η προσφορά της 0% γκανιότας, τέλος, έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις αυτές να ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, που διατηρεί κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία