Έβερτον-Λίβερπουλ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Novibet φροντίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα να ενεργοποιήσει συμφέρουσες προσφορές** για τα μέλη της, προσφορές** που υπόσχονται αυξημένα κέρδη, κέρδη με μειωμένο ρίσκο ή κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Κάθε προσφορά**, βέβαια, υπόσχεται διαφορετικά πράγματα και απαιτεί και την κάλυψη διαφορετικών προϋποθέσεων.

 

Ανάμεσα στις προσφορές** της Novibet, όμως, ξεχωρίζει μία. Η συγκεκριμένη ισχύει σε καθημερινή βάση, υπόσχεται αυξημένα κέρδη και ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Φυσικά, πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει και σήμερα στη Novibet.

 

Σήμερα, άλλωστε, διεξάγεται στην Αγγλία το ντέρμπι ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ, το οποίο αποτελεί ιδανική επιλογή για στοιχηματισμό, αλλά και για εκμετάλλευση της προσφοράς** της Novibet. Οι αποδόσεις του αγώνα στην αγορά του 1Χ2 δε μειώθηκαν, αφού απουσιάζει η γκανιότα*, η προμήθεια που διατηρεί συνήθως ο bookmaker, και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Καταφέρνουν, μάλιστα, να κινηθούν πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες αποδόσεις που ανακοίνωσαν οι στοιχηματικές εταιρίες που διατηρεί κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

Χάρη στη σημερινή της προσφορά**, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα της Premier League: 4.35 για νίκη της Έβερτον, 3.70 για ισοπαλία και 1.98 για νίκη της Λίβερπουλ.

 

Τις παραπάνω αποδόσεις μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της Novibet, ανεξάρτητα από τον τύπο και την αξία του στοιχήματος που θα τοποθετήσουν. Βέβαια, για να συμμετάσχουν στην προσφορά**, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Η τελευταία λεπτομέρεια αποτελεί και ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της προσφοράς**, η οποία υπόσχεται κέρδη που δεν απαιτούν τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία