Κορυφαίες αποδόσεις στη Ligue 1 προσφέρει η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet

Αν και οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος περιμένουν το Σαββατοκύριακο για να τοποθετήσουν προβλέψεις στο ποδόσφαιρο, η αγωνιστική δράση είναι και σήμερα πλούσια, με αγώνες να διεξάγονται στα πλαίσια κάποιων από τα κορυφαία πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη. Για του λόγου το αληθές, σήμερα διεξάγεται και ένας αγώνας στο πλαίσιο της γαλλικής Ligue 1, ανάμεσα σε Αμιάν και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο εν λόγω αγώνας καλύπτεται στοιχηματικά από την εταιρεία στοιχημάτων Goalbet, ενώ παράλληλα προσφέρεται με 0% γκανιότα.

Η απουσία της γκανιότας σημαίνει ότι οι παίχτες θα δουν τρεις κορυφαίες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, χωρίς να αυξάνουν παράλληλα το ρίσκο.

 

Αύξηση των αποδόσεων μέσω της 0% γκανιότας

Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet βασίζεται ουσιαστικά στην προμήθεια που διατηρεί κατά κανόνα κάθε μία από τις στοιχηματικές εταιρείες. Η προμήθεια αυτή ονομάζεται γκανιότα και μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις σε κάθε σημείο. Από τη στιγμή που βρίσκεται στο 0%, όμως, η γκανιότα δε μειώνει τις αποδόσεις, οι οποίες διατηρούνται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Με άλλα λόγια, όσοι επιλέξουν το 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Αμιάν και Παρί Σεν Ζερμέν και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Goalbet, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Με τη γκανιότα να βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις στα σημεία του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 1 αυξήθηκαν και πλέον κυμαίνονται στα εξής επίπεδα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet: 10.00 για νίκη της Αμιάν, 6.00 για ισοπαλία και 1.35 για νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν το μέσο όρο της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία