0% γκανιότα* στα προκριματικά του Μουντιάλ από τη στοιχηματική εταιρεία Novibet

Αυτή την εβδομάδα, οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο έρχονται αντιμέτωπες, προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στο Μουντιάλ του 2018, και η αρχή γίνεται με τις ομάδες της Ασίας. Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει ο αγώνας ανάμεσα σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Σαουδική Αραβία, ένας αγώνας που μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τη βαρύτητα της φανέλας κάθε ομάδας, αλλά συνοδεύεται από αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον, το οποίο ενισχύεται ακόμη περισσότερο, χάρη στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet.

Η συγκεκριμένη προσφορά** υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Σαουδική Αραβία, μέσω της εξάλειψης της γκανιότας* και της αύξησης των αποδόσεων.

 

0% γκανιότα* στο Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Σαουδική Αραβία

Όσοι, λοιπόν, αποφασίσουν να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού του Μουντιάλ μέσω της εταιρείας στοιχημάτων Novibet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο. Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Novibet στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί ελαφρώς, καθώς η γκανιότα*, η προμήθεια που ευθύνεται για τη μείωσή τους, απουσιάζει. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε κάποιες από τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς – άλλωστε, μέσω της προσφοράς**, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ξεπερνούν το μέσο όρο που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς..

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον σημερινό προκριματικό του Μουντιάλ έχουν ως εξής: 6.45 για νίκη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, 4.50 για ισοπαλία και 1.60 για νίκη της Σαουδικής Αραβίας.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς**

Η προσφορά** της 0% γκανιότας*, πέρα από τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται στους νικητές, είναι γνωστή και για τα ελάχιστα ανταλλάγματα που ζητά από τους παίχτες. Αναλυτικότερα, όσοι ενδιαφέρονται να την εκμεταλλευτούν δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα, πριν τις 19:30 που ξεκινά. Και, φυσικά, οι προβλέψεις τους για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα πρέπει να είναι σωστές, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι αυξημένες αποδόσεις.

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι νικητές, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό αποτελεί μια σημαντική λεπτομέρεια, καθώς σε αντίθεση με τα κέρδη άλλου είδους προσφορών**, τα συγκεκριμένα θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία