Ενισχυμένες αποδόσεις της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet για το Champions League

H Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν, ενεργοποιώντας μία από τις πιο απλές, αλλά και συμφέρουσες προσφορές**. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για τον σημερινό αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου και δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις της να έχουν ενισχυθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο. Μέσω της προσφοράς**, η προμήθεια που ευθύνεται για τη μείωση κάθε απόδοσης στο στοίχημα (γνωστή ως γκανιότα*) βρίσκεται στο 0% και δεν έχει επηρεάσει αρνητικά τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές, λοιπόν, παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Ρεάλ-Μπάγερν.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς** της 0% γκανιότας*

Από τη στιγμή, λοιπόν, που η εταιρία στοιχημάτων Novibet διατηρεί 0% γκανιότα*, οι αποδόσεις που ανακοινώνει στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, που διατηρεί κανονικά γκανιότα*.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 2.25 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, 4.10 για ισοπαλία και 3.20 για νίκη της Μπάγερν Μονάχου.

 

Τα πλεονεκτήματα της προσφοράς**

Η συγκεκριμένη προσφορά** συνοδεύεται από αρκετά πλεονεκτήματα. Εκτός του γεγονότος, άλλωστε, ότι υπόσχεται ενισχυμένα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο, ζητά και ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Τέλος, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Ρεάλ-Μπάγερν δε θα είναι μόνο αυξημένα, αλλά θα έχουν και τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, σε αντίθεση με χρήματα που κερδίζουν όσοι εκμεταλλεύονται προσφορές** που υπόσχονται πριμ.

Και την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης η Novibet την ανακοινώσει με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία