Δύο διεθνείς αγώνες ποδοσφαίρου με 0% γκανιότα στην στοιχηματική εταιρία Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, παραμένει πιστή στο πρόγραμμα προσφορών της και προσφέρει σήμερα όπως και χτες δύο αγώνες ποδοσφαίρου με 0% γκανιότα. Και οι δύο αναμετρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα προσφορών της ιστοσελίδας, μάλιστα, αφορούν σε κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, που έρχονται αντιμέτωπες μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, στον πρώτο αγώνα που προσφέρει με 0% γκανιότα η Goalbet έρχονται αντιμέτωπες η Βραζιλία με την Αργεντινή, σε μια φιλική αναμέτρηση που ξεκινά στις 20:45. Και στον δεύτερο αγώνα, έρχονται αντιμέτωπες η Γαλλία με τη Γερμανία, στο πλαίσιο του Nations League, σε μια αναμέτρηση που ξεκινά στις 21:45. Και οι δύο αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Βραζιλία-Αργεντινή και Γαλλία-Γερμανία με κορυφαίες αποδόσεις

Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet έχει αυξήσει συνολικά έξι επιλεγμένες αποδόσεις, στην αγορά του 1Χ2 των δύο διεθνών αγώνων. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Βραζιλία-Αργεντινή ή Γαλλία-Γερμανία θα βρουν αποδόσεις που κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο και θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η διαδικασία, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα απλή, αφού χρειάζεται απλά να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Όσοι τα καταφέρουν, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν ρισκάρει περισσότερο. Επιπλέον, τα χρήματα αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους, όπως σε άλλες προσφορές.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Με τη γκανιότα να βρίσκεται στο 0% στους δύο επιλεγμένους αγώνες, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν διαμορφωθεί ως εξής: στον πρώτο αγώνα, η νίκη της Βραζιλίας πληρώνει με 1.70, η ισοπαλία με 3.87 και η νίκη της Αργεντινής με 6.43, ενώ στον δεύτερο αγώνα, η νίκη της Γαλλίας πληρώνει με 1.91, η ισοπαλία με 3.90 και η νίκη της Γερμανίας με 4.50. Και οι παίχτες που θα τις εκμεταλλευτούν σωστά και θα προβλέψουν με επιτυχία το τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα θα εισπράξουν τα ανάλογα αυξημένα κέρδη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία