Κορυφαίες αποδόσεις στο Champions League από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet καλύπτει σήμερα όλες τις αναμετρήσεις του Champions League και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε διαφορετικές πτυχές των αγώνων. Σε μία περίπτωση, όμως, τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες αποκτούν ενισχυμένη αξία, χάρη στην σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας*.

Η προσφορά** ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της Novibet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης. Στα σημεία της αγοράς, άλλωστε, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά** της Novibet;

Η σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet αυξάνει τις επιλεγμένες αποδόσεις (αυτές στα σημεία του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης), χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Έτσι, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Βέβαια, απαραίτητες προϋποθέσεις είναι να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 πριν την έναρξη του αγώνα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στον επιλεγμένο αγώνα

Όσοι αποφασίσουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν τρεις αυξημένες αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής, χάρη στην προσφορά**: 1.75 για νίκη της Γιουβέντους, 3.85 για ισοπαλία και 5.87 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης. Πρόκειται για αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, σε σχέση με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, αφού οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Novibet είχε προσφέρει και τον πρώτο αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους με 0% γκανιότα* για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία