Αλαβές-Χετάφε με κορυφαίες αποδόσεις στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Και σήμερα, πολλά από τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες θα μιλάνε… ισπανικά, αφού οι αγώνες της Primera Division συνεχίζονται και προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών σε όσους προβλέψουν σωστά. Στην περίπτωση της εταιρίας στοιχημάτων Novibet, μάλιστα, κάποιοι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*.

Τη σημερινή προσφορά** της Novibet θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Αλαβές και Χετάφε. Εκεί, άλλωστε, βρίσκονται τρεις κορυφαίες αποδόσεις, οι οποίες δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Με άλλα λόγια, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

Περισσότερα πιθανά κέρδη στο Αλαβές-Χετάφε

Αναλυτικότερα, η προσφορά** της 0% γκανιότας* έχει επηρεάσει τις αποδόσεις του 1Χ2 στο Αλαβές-Χετάφε, με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**. Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη (χωρίς αυξημένο ρίσκο) δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Εφόσον τα καταφέρουν, μάλιστα, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη κιόλας στιγμή.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς** της Novibet

Όσοι ενδιαφέρονται να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division θα δουν τις εξής αποδόσεις, χάρη στην προσφορά**: 2.90 για νίκη της Αλαβές, 3.05 για ισοπαλία και 3.05 για νίκη της Χετάφε. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

Να σας θυμίσουμε πως η Novibet που ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, έχει από χτες ανακοινώσει ένα συνδυαστικό στοίχημα το οποίο περιλαμβάνει και τον αγώνα Αλαβές-Χετάφε.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία