Δύο αγώνες Champions League με 0% γκανιότα στην στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα κυριαρχεί το ποδόσφαιρο και οι αγώνες του Champions League που φέρνουν αντιμέτωπες κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Όπως είναι φυσικό, οι αγώνες αυτοί προσελκύουν το περισσότερο στοιχηματικό ενδιαφέρον και παράλληλα είναι εκείνοι που απασχολούν περισσότερο τους… κυνηγούς των προσφορών.

Δύο τέτοιοι αγώνες μπορούν να μονοπωλήσουν σήμερα το ενδιαφέρον των μελών της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μπάγερν Μονάχου και της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Τσέλσι, οι οποίες βρίσκονται αμφότερες και στο πρόγραμμα προσφορών της Goalbet και προσφέρονται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2.

 

Προσφορά για αυξημένα κέρδη

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους δύο αγώνες θα εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 των δύο αγώνων, η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, με αποτέλεσμα να μην έχει μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις. Έτσι, οι παίχτες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν υψηλότερες αποδόσεις.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του πρώτου αποψινού αγώνα του Champions League έχουν ως εξής: 2.09 για νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν, 3.98 για ισοπαλία και 3.57 για νίκη της Μπάγερν. Αντίστοιχα, στα αντίστοιχα σημεία του δεύτερου αγώνα, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 2.24 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης, 3.30 για ισοπαλία και 3.86 για νίκη της Τσέλσι.

Και στους δύο αγώνες, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς. Άλλωστε, η συντριπτική πλειοψηφία από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού διατηρεί κανονικά γκανιότα στους δύο αγώνες και έχει μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Όροι συμμετοχής

Το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη της Goalbet που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις στους δύο αγώνες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 των επιλεγμένων αγώνων, πριν τις 21:45 που ξεκινούν. Επιπλέον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να δικαιούνται τα αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι κερδίσουν, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών, παρόλο που θα προέρχονται από προσφορά. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να προχωρήσουν σε ανάληψή τους από την πρώτη στιγμή, χωρίς να χρειάζεται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Χτες η Novibet ανακοίνωσε ξανά 0% γκανιότα για αγώνα του Champions League και συγκεκριμένα για τον αγώνα Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία