Τσεζένα-Σπέτσια με 0% γκανιότα* στη Novibet

Εν όψει απουσίας σημαντικότερων εναλλακτικών, η στοιχηματική εταιρία Novibet στρέφει απόψε το βλέμμα της στους ποδοσφαιρικούς αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο της ιτραλικής Serie B και επιλέγει έναν από αυτούς, προκειμένου να προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Μπορεί, άλλωστε, ο αποψινός αγώνας ανάμεσα σε Τσεζένα και Σπέτσια να μην αποτελεί ένα από τα highlights της ημέρας, αλλά χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η Novibet σίγουρα αποκτά αυξημένη στοιχηματική αξία.

 

Η Novibet άλλωστε, έχει ανακοινώσει τρεις αυξημένες αποδόσεις στον αποψινό αγώνα ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο της προσφοράς** της 0% γκανιότας*. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και αφορούν σε νίκη της Τσεζένα, σε ισοπαλία και σε νίκη της Σπέτσια. Αναλυτικότερα, το πρώτο σημείο έχει απόδοση 2.45, το δεύτερο 3.10 και το τρίτο 3.65.

 

Και οι τρεις αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας* – της προμήθειας που διατηρεί η Novibet από κάθε στοίχημα, μειώνοντας ελάχιστα τις αποδόσεις στα σημεία. Αφού, λοιπόν, η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν ποτέ και βρίσκονται σε υψηλότερα από το κανονικό επίπεδα. Αυτό το γεγονός τους επιτρέπει, μάλιστα, να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού. Στοιχηματίζοντας, λοιπόν, στο Τσεζένα-Σπέτσια μέσω της Novibet, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν τα περισσότερα κέρδη.

 

Για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη της προσφοράς**, μάλιστα, οι παίχτες έχουν να ακολουθήσουν μια απλή διαδικασία, χωρίς να αναγκαστούν να προχωρήσουν σε σημαντικά ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Τσεζένα-Σπέτσια, πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 21:30), και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία