Αυξημένα κέρδη στο Europa League υπόσχεται η εταιρία στοιχημάτων Novibet

Η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, επέλεξε σήμερα έναν από τους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου του Europa League και υπόσχεται να μοιράσει αυξημένα κέρδη στα μέλη της που θα εκμεταλλευτούν την καθημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας*. Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Βιγιαρεάλ έχουν αυξηθεί και υπόσχονται στους παίχτες αυξημένα κέρδη.

Όσοι εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο. Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά**, μάλιστα, είναι εξαιρετικά απλή και δεν απαιτεί σημαντικά ανταλλάγματα.

 

Η διαδικασία στοιχηματισμού με 0% γκανιότα*

Για να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας*, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Ζενίτ-Βιγιαρεάλ, πριν την έναρξη του αγώνα. Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να περιέχουν μια σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, θα αποφέρουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων που ανακοίνωσε η Novibet.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2 του αγώνα

Μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*, η Novibet έχει αυξήσει τις αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League. Οι αποδόσεις αυτές πλέον διαμορφώνονται ως εξής: 2.19 για νίκη της Ζενίτ, 3.36 για ισοπαλία και 4.00 για νίκη της Βιγιαρεάλ. Επιπλέον, θα αποφέρουν αυξημένα κέρδη στους νικητές, με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη κιόλας στιγμή. Επιπλέον, οι αποδόσεις της Novibet υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τον ανταγωνισμό, αφού κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τον μέσο όρο της αγοράς.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία