Βραζιλιάνικο Εκατομμύριο: Ο μεγάλος διαγωνισμός της Netbet

Η αντίστροφη μέτρηση για το σφύριγμα της έναρξης του επερχόμενου Μουντιάλ, με τον αγώνα ανάμεσα στη Βραζιλία και την Κροατία στις 12 Ιουνίου, πλησιάζει στο τέλος της και η εταιρία στοιχημάτων Netbet προσφέρει στα μέλη της μια μοναδική ευκαιρία: να κερδίσουν 1.000.000 ευρώ!

 

Το Μουντιάλ της Βραζιλίας, λοιπόν, θα φέρει όχι μόνο ευκαιρίες για στοιχήματα και μεγάλες συγκινήσεις στα μέλη της Netbet, αλλά και την ευκαιρία να διεκδικήσουν 1.000.000 ευρώ, χωρίς καν να τοποθετήσουν κάποιο στοίχημα. Πρόκειται για τον διαγωνισμό “Βραζιλιάνικο Εκατομμύριο”, ο οποίος ζητά από τους παίχτες όχι να στοιχηματίσουν, ρισκάροντας τα χρήματά τους, αλλά να προβλέψουν τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ.

 

Όποιος παίχτης προβλέψει σωστά και στους 64 αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στη Βραζιλία, θα κερδίσει το ποσό του 1.000.000 ευρώ. Ωστόσο, ακόμη και στην περίπτωση που κανείς δεν καταφέρει να προβλέψει σωστά σε όλους τους αγώνες, η εταιρεία θα μοιράσει έπαθλα και δώρα. Αναλυτικότερα, ο παίχτης με τις περισσότερες σωστές προβλέψεις θα κερδίσει το ποσό των 5.000 ευρώ, ενώ δώρα θα παραλάβουν και οι υπόλοιποι 19 κορυφαίοι παίχτες. Συγκεκριμένα, ο δεύτερος θα κερδίσει μια τηλεόραση Sony HD LED TV 42 ιντσών, ο τρίτος ένα PS4, ο τέταρτος ένα iPad μίνι, ο πέμπτος ένα Kindle Fire HD και οι υπόλοιποι 15 την επίσημη ποδοσφαιρική μπάλα του Μουντιάλ, Brazuca.

 

Το μόνο που έχουν αρχικά να κάνουν τα μέλη της εταιρείας είναι να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό. Μόλις αυτή επιβεβαιωθεί, θα αφαιρεθεί ένα ευρώ από το λογαριασμό τους. Έπειτα, θα κατευθυνθούν στην ειδική φόρμα του διαγωνισμού, όπου θα δουν τους 64 αγώνες του Μουντιάλ – 48 από τη φάση των ομίλων και 16 από τη φάση νοκ-άουτ. Εκεί θα πρέπει να προβλέψουν σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων, έχοντας τις επιλογές 1 Χ 2 (στους ομίλους) και 1 2 (στα νοκ-άουτ). Κάθε παίχτης έχει το δικαίωμα τριών συμμετοχών, αρκεί να τις καταθέσει όλες έως τις 12 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ.

 

Άλλος ένας φοβερός διαγωνισμός από την ιστοσελίδα της Netbet για τα μέλη της, όπως φανταστική προσφορά ήταν και πριν δύο μήνες όταν κλήρωσε δωρεάν ταξίδι για την Βραζιλία και δωρεάν παρακολούθηση ενός αγώνα του Μουντιάλ.

 

Τα μέλη της Netbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, έχουν έναν επιπλέον λόγο να επικαλεστούν όλες τους τις γνώσεις και όσα αποθέματα τύχης διαθέτουν, προκειμένου να διεκδικήσουν όχι μόνο κέρδη από το online στοίχημα, αλλά και το εκατομμύριο του διαγωνισμού.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία