Ο διαγωνισμός των δωρεάν στοιχημάτων από τη BetClic

Η BetClic έχει ξεκινήσει ένα νέο διαγωνισμό από τις 7 Φεβρουαρίου, ο οποίος καλεί τα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος να μοιραστούν δωρεάν στοιχήματα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ. Ο διαγωνισμός διαρκεί έως τις 2 Μαρτίου και έχουν ευκαιρίες ακόμη και οι παίχτες που θα ξεκινήσουν να συμμετάσχουν από σήμερα.

 

Αυτό που έχει να κάνει κάθε μέλος της BetClic που επιθυμεί να συμμετάσχει είναι αυτό που έκανε και μέχρι σήμερα: να στοιχηματίζει στα γεγονότα που προσφέρονται στην ιστοσελίδα. Με τον τρόπο αυτό, θα συγκεντρώσει πόντους και οι 100 παίχτες με τους περισσότερους θα μοιραστούν τα δωρεάν στοιχήματα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

 

Προλαβαίνει, ωστόσο, να συμμετάσχει ο καθένας; Ναι, γιατί κάθε στοίχημα έχει διαφορετική αξία σε πόντους. Αναλυτικότερα, κάθε ευρώ που κερδίζει κάποιος παίχτης από στοίχημα μέσω του υπολογιστή του χαρίζει 2 πόντους. Αντίστοιχα, κάθε κερδισμένο ευρώ από το κινητό χαρίζει 3 πόντους. Τέλος, κάθε χαμένο ευρώ χαρίζει 1 πόντο. Όσον αφορά στις προϋποθέσεις, αυτές θέλουν κάθε στοίχημα να μην ξεπερνά το σύνολο των 25 ευρώ και κάθε απόδοση να ξεπερνά το 1.50.

 

Για παράδειγμα, αν κάποιος τοποθετήσει ένα στοίχημα 10 ευρώ σε ένα σημείο με απόδοση 5.00, δικαιούται τους εξής πόντους:

  • 100 (50 ευρώ κέρδος x 2 πόντους), αν στοιχηματίσει από τον υπολογιστή του και κερδίσει
  • 150 (50 ευρώ κέρδος x 3 πόντους), αν στοιχηματίσει από το κινητό του και κερδίσει
  • 10 (10 ευρώ χαμένα x 1 πόντο), αν χάσει

 

Τα δωρεάν στοιχήματα, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ, θα μοιραστούν οι 100 παίχτες με τους περισσότερους πόντους. Αναλυτικότερα, ο πρώτος δικαιούται δωρεάν στοιχήματα αξίας 1.000 ευρώ, ο δεύτερος στοιχήματα αξίας 800 ευρώ, ο τρίτος 600 ευρώ, ο τέταρτος 400 ευρώ, ο πέμπτος 200 ευρώ και οι υπόλοιποι δωρεάν στοιχήματα αξίας από 150 έως 50 ευρώ ή 100 δωρεάν παιχνίδια στα φρουτάκια του online καζίνο της BetClic,η οποία είναι μία από τις πιο αναπτυσσόμενες εταιρίες στοιχημάτων στο διαδίκτυο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betclic και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betclic ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία