Δωρεάν εισιτήριο για το Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ από την Sportingbet

Η στοιχηματική εταιρία Sportingbet αποτελεί τον επίσημο εθνικό χορηγό της Euroleague στο μπάσκετ, γεγονός που σημαίνει, μεταξύ άλλων, πως έχει την ευκαιρία να ανακοινώσει αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη της και να μοιράσει στους παίχτες του στοιχήματος ακόμη και δωρεάν εισιτήρια για τους σημαντικότερους αγώνες της διοργάνωσης.

 

Ένας τέτοιος αγώνας διεξάγεται αυτή την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε. Και τα μέλη της Sportingbet έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της Sportingbet και να κερδίσουν ένα δωρεάν διπλό εισιτήριο για τον αγώνα!

 

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό, μάλιστα, είναι δωρεάν και δεν απαιτεί ούτε καν κάποιο στοίχημα από τους ενδιαφερόμενους παίχτες. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφτούν τη σελίδα που διατηρεί στο Facebook η Sportingbet και να αναζητήσουν το post του διαγωνισμού. Έπειτα, θα πρέπει να σχολιάσουν στο post και να κάνουν tag σε έναν φίλο τους.

 

Με τον τρόπο αυτό, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό και στην κλήρωση που θα αναδείξει ένα νικητή και θα του χαρίσει το δωρεάν διπλό εισιτήριο για τον αγώνα μπάσκετ της Euroleague.

 

Ο διαγωνισμός, τέλος, διεξάγεται αποκλειστικά στη σελίδα της Sportingbet στο Facebook και λήγει την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στις 11:00. Μία ώρα αργότερα, ο νικητής θα ανακοινωθεί με comment στο ίδιο post.

 

Φοβερό δώρο για τα μέλη της Sportingbet η οποία είναι από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων του διαδικτύου.



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία