Καθημερινά επετειακά έπαθλα μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten

Η Interwetten ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και κλείνει φέτος τα 30 χρόνια της και οι υπεύθυνοι έχουν ανακοινώσει μια σειρά από επετειακές προσφορές, που μπορούν να αποφέρουν γενναιόδωρα έπαθλα στους παίχτες. Μία από αυτές, μάλιστα, δεν απαιτεί καν την τοποθέτηση κάποιου στοιχήματος ή την κάλυψη προϋποθέσεων που καλούν τους παίχτες να ρισκάρουν τα χρήματά τους. Η συγκεκριμένη προσφορά διεξάγεται μέσω καθημερινών κληρώσεων, οι οποίες μπορούν να αποφέρουν πλούσια έπαθλα στους νικητές.

Αναλυτικότερα, η Interwetten υπόσχεται να μοιράζει καθημερινά χρηματικά έπαθλα με τυχαίο τρόπο στα μέλη της και το μόνο που έχουν να κάνουν οι τυχεροί παίχτες είναι να συνδέονται στον λογαριασμό τους και να τα αποδέχονται.

 

Ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού

Η νέα προσφορά της ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten αποτελείται από έναν διαγωνισμό, ο οποίος θα διεξάγεται καθημερινά έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2020. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, κάποιοι τυχεροί παίχτες θα κληρώνονται και θα εξασφαλίζουν ένα χρηματικό έπαθλο, μικρότερης ή μεγαλύτερης αξίας. Το χρηματικό έπαθλο θα εμφανίζεται στον λογαριασμό τους και το μόνο που θα έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να το αποδεχθούν εγκαίρως.

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη πρόκληση του διαγωνισμού. Οι παίχτες που θα κερδίζουν τυχαία τα χρηματικά έπαθλα δε θα ειδοποιούνται, παρά μόνον αν συνδεθούν στον λογαριασμό τους. Αν συνδεθούν την ίδια ημέρα που έχουν λάβει το έπαθλο και το αποδεχθούν θα γίνει δικό τους. Αν δεν προλάβουν να το αποδεχθούν θα το χάσουν.

 

Τα έπαθλα της προσφοράς

Κάθε ημέρα, ο νέος διαγωνισμός της Interwetten θα μοιράζει χρηματικά έπαθλα διαφορετικής αξίας σε τέσσερις τυχερούς παίχτες. Τα έπαθλα αυτά θα έχουν τη μορφή πριμ και οι παίχτες που θα τα αποδέχονται θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Και, όσοι τζιράρουν μία φορά την αξία του πριμ θα μπορούν να το απελευθερώσουν για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία