«Καλοκαιρινές ΠεριBETειες» στη Mybet

Μπορεί η έλευση του καλοκαιριού να μειώνει τις ευκαιρίες που έχουν οι παίχτες του στοιχήματος για να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα μείνουν και με άδεια χέρια! Το καλοκαίρι, άλλωστε, φέρνει και διαγωνισμούς σε πολλές εταιρίες στοιχημάτων  και τα μέλη της Mybet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν έπαθλα έως και 10.000 ευρώ έως τις 26 Ιουλίου.

 

Η Mybet ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ενός νέου καλοκαιρινού διαγωνισμού, με τίτλο «Καλοκαιρινές ΠεριBETειες». Στον διαγωνισμό αυτό, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετούν στοιχήματα στους αγώνες της επιλογής τους και να κερδίζουν SummerCards. Έπειτα, μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα σε εβδομαδιαίες ανταμοιβές και σε συγκέντρωση Summer Points, προκειμένου να διεκδικήσουν τα υψηλότερης αξίας δώρα που υπόσχεται μια καλή στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Οι παίχτες δεν είναι καν αναγκασμένοι να δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετούν στοιχήματα (μονά, παρολί ή συστήματα), αξίας τουλάχιστον 5 ευρώ. Για κάθε πέμπτο τέτοιο στοίχημα που θα τοποθετούν, θα κερδίζουν και μια SummerCard. Αν επιλέξουν την εβδομαδιαία ανταμοιβή που κρύβει, θα κερδίσουν δωρεάν στοιχήματα, δωρεάν περιστροφές ή bonus κατάθεσης. Αν, όμως επιλέξουν να κρατήσουν τα SummerPoints (τα οποία αυξάνονται ανάλογα με την αξία του πέμπτου στοιχήματος), θα συμμετέχουν σε δύο πίνακες βαθμολογίας και, όσο πιο ψηλά βρεθούν τόσο μεγαλύτερα έπαθλα θα κερδίσουν.

 

Ο πρώτος πίνακας έχει εβδομαδιαία ισχύ. Στο τέλος κάθε εβδομάδας, οι 25 παίχτες με τα περισσότερα SummerPoints θα κερδίζουν δωρεάν στοιχήματα, αξίας από 10 έως και 500 ευρώ. Ο δεύτερος πίνακας υπολογίζει τους βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει οι παίχτες καθ’ όλη τη διάρκεια της προσφοράς και υπόσχεται μεγαλύτερα έπαθλα σε περισσότερους από 1.000 παίχτες. Ο πρώτος ανάμεσά τους, μάλιστα, θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο: μια κάρτα VIP, η οποία θα τροφοδοτεί από την επόμενη σεζόν τον λογαριασμό του με bonus 500 ευρώ, κάθε μήνα! Αντίστοιχα, οι παίχτες που θα καταλάβουν τις υπόλοιπες θέσεις μπορούν να κερδίσουν από δωρεάν περιστροφές στα φρουτάκια του καζίνο της Mybet έως και bonus 250 ευρώ, για κάθε μήνα της επόμενης σεζόν.

 

Ο νέος διαγωνισμός της Mybet, λοιπόν, θα αποφέρει σημαντικά κέρδη σε κάθε παίχτη που θα κατορθώσει να κερδίσει τουλάχιστον μια SummerCard, μέσω των στοιχημάτων του.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία