Μέχρι 5 Ιανουαρίου το 11 Days Of Win-ter στη BetFair

H εταιρία στοιχημάτων BetFair συνεχίζει τη μεγάλη της χειμερινή προσφορά στο online στοίχημα, με το όνομα 11 Days Of Win-ter, μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2014. Η συγκεκριμένη προσφορά αλλάζει κάθε ημέρα και αφορά σε διαφορετικό άθλημα κάθε φορά.

 

Ήδη, πολλά μέλη της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν στοιχήματα και μπόνους επί των κερδών τους, σε αγώνες του ποδοσφαίρου, του τένις, των ιπποδρομιών και του μπάσκετ. Στις επόμενες ημέρες, οι παίχτες θα μπορέσουν να κερδίσουν κι άλλα δώρα - το αποκορύφωμα, ωστόσο, έρχεται στις 5 Ιανουαρίου, όταν όσοι στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για το ποσό των 1.000 ευρώ!

Η BetFair ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες γιατί διαθέτει ένα από τα καλύτερα καζίνο του διαδικτύου.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfair και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία