Δωρεάν στοιχήματα στα μέλη της 10Bet φέρνει το EURO 2016

To EURO 2016 ξεκινά σε μερικές ημέρες και οι παίχτες του στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα στοιχήματος 10Bet έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν από τώρα, όχι απαραίτητα στους αγώνες της διοργάνωσης, αλλά σε ένα πλήθος μακροχρόνιων στοιχημάτων που μπορούν να τους αποφέρουν κέρδη, με την ολοκλήρωσή της. Στα στοιχήματα αυτά βρίσκονται και κάποια που ζητούν προβλέψεις για την νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης, τον πρώτο σκόρερ και την ομάδα που θα πετύχει τα λιγότερα γκολ, μεταξύ άλλων.

 

Τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν, μάλιστα, στην κατηγορία των μακροχρόνιων στοιχημάτων της 10Bet μπορούν να αποφέρουν στους παίχτες και έναν αριθμό δωρεάν στοιχημάτων, χάρη στη νέα προσφορά της ιστοσελίδας. Όσοι, άλλωστε, τοποθετήσουν ένα τέτοιο θα συμμετάσχουν στην κλήρωση της ιστοσελίδας για να κερδίσουν δωρεάν στοιχήματα, συνολικής αξίας έως και 50 ευρώ.

 

Αναλυτικότερα, η 10Bet θα μοιράσει στα μέλη της δωρεάν στοιχήματα, αξίας έως και 50 ευρώ, μετά από κλήρωση. Για να δικαιούνται, όμως, οι παίχτες συμμετοχή στην κλήρωση, θα πρέπει να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα μακροχρόνιο στοίχημα στο επερχόμενο EURO, έως και στις 9 Ιουνίου. Το στοίχημα αυτό μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές των μακροχρόνιων στοιχημάτων της 10Bet για το EURO, αλλά θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ. Κάθε τέτοιο στοίχημα θα αποφέρει έναν λαχνό για την κλήρωση και όσα περισσότερα τέτοια τοποθετήσουν οι παίχτες τόσες περισσότερες πιθανότητες θα έχουν να κερδίσουν και κάποιο δωρεάν στοίχημα.

 

Τα στοιχήματα αυτά, τέλος, θα δοθούν στις 12 Ιουλίου, θα έχουν τυχαία αξία, ανάλογα με τα αποτελέσματα της κλήρωσης, και δε θα μπορούν να ξεπερνούν τα 50 ευρώ. Επιπλέον, για να είναι σε θέση να τα εξασφαλίσουν, οι παίχτες δε θα πρέπει να προχωρήσουν σε cash out των μακροχρόνιων στοιχημάτων που τοποθέτησαν.

 

Η 10Bet ιδρύθηκε το 2003 και λειτουργεί σε 90 χώρες χωρίς η Ελλάδα να ανήκει σε αυτές διότι δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια ώστε να ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 10bet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 10bet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία