Διαγωνισμός στο Facebook της Mybet

Η εταιρία στοιχήματος Mybet ανακοίνωσε ένα νέο διαγωνισμό στην ιστοσελίδα της στο Facebook και χαρίζει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν πολύτιμα δώρα και δωρεάν στοιχήματα. Πρόκειται για ένα διαγωνισμό που διαρκεί έως και την 1η Μαρτίου και στον οποίο θα συμμετέχουν όλα τα μέλη της ιστοσελίδας που κάνουν like στην ιστοσελίδα της στο Facebook.

 

Όσοι εξασφαλίσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό θα διεκδικήσουν μέσω κλήρωσης ένα από τα παρακάτω δώρα: ένα Sony Playstation 4, ένα Samsung Galaxy Tablet και δωρεάν στοιχήματα, αξίας 50, 20 και 10 ευρώ. Οι νικητές που θα προκύψουν συνολικά από την κλήρωση θα είναι εφτά.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση, βέβαια, για κάθε παίχτη, προκειμένου να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, είναι να διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στη Mybet. Η συμμετοχή που θα δηλώσει, μάλιστα, μέσω του Facebook, θα του εξασφαλίσει έναν λαχνό συμμετοχής στην κλήρωση. Και κάθε παίχτης μπορεί να εξασφαλίσει επιπλέον λαχνούς, έως την 1η Μαρτίου, αυξάνοντας τις πιθανότητες να κερδίσει ένα από τα δώρα του διαγωνισμού.

 

Οι επιπλέον λαχνοί θα εξασφαλιστούν μέσω της τοποθέτησης στοιχημάτων στην ιστοσελίδα της Mybet. Αναλυτικότερα, για κάθε στοίχημα που θα τοποθετούν, οι παίχτες θα εξασφαλίζουν έναν ακόμη λαχνό. Τα στοιχήματα αυτά, όμως, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 2 ευρώ και να έχουν τοποθετηθεί σε σημεία με απόδοση 2.00 και άνω, προκειμένου να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.

 

Όσα περισσότερα τέτοια στοιχήματα τοποθετήσουν, λοιπόν, οι παίχτες στη Mybet τόσους περισσότερους λαχνούς θα εξασφαλίσουν, αυξάνοντας τις πιθανότητές τους να κερδίσουν ένα από τα δώρα του διαγωνισμού που διεξάγει στη σελίδα της στο Facebook η ιστοσελίδα του στοιχήματος.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και εκτός από ποικιλία στοιχημάτων προσφέρει και πολλά παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία