Πέντε ταξίδια στην Αράχοβα χαρίζει η Sportingbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet φροντίζει να προσφέρει στα μέλη της άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού, ώστε να διεκδικήσουν και να εξασφαλίσουν άφθονα κέρδη και να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά. Αλλά, πέρα από την εξασφάλιση κερδών, υπάρχει και ένας καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει κάποιος το 2017: ένα ταξίδι σε χειμερινό προορισμό, μακριά από τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας. Και η Sportingbet προσφέρει και αυτό στα μέλη της, μέσω του νέου της διαγωνισμού!

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet θα χαρίσει στα τυχερά μέλη της πέντε ταξίδια σε έναν από τους κορυφαίους ελληνικούς χειμερινούς προορισμούς: την Αράχοβα. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής και να συμμετάσχουν στην κλήρωση, διεκδικώντας ένα από τα πέντε ταξίδια.

 

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην κλήρωση που διοργανώνει η Sportingbet, μάλιστα, οι παίχτες δεν είναι υποχρεωμένοι να τοποθετήσουν ένα ή περισσότερα στοιχήματα, ρισκάροντας τα χρήματά τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι απλά να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής στον διαγωνισμό, έως τις 10 Ιανουαρίου του 2017. Και στις 11 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση που θα αναδείξει πέντε νικητές. Οι τυχεροί παίχτες, τέλος, θα ειδοποιηθούν μέσω τηλεφώνου και e-mail.

 

Η Sportingbet ιδρύθηκε το 1998 και είναι από τις πιο γνωστές εταιρίες στοιχημάτων παγκοσμίως προσφέροντας στα μέλη της τεράστια ποικιλία στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών.



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία