888: Οι νικητήριες προβλέψεις φέρνουν δωρεάν στοιχήματα

Η στοιχηματική εταιρία 888 βάλθηκε να καταρρίψει το πλέον αδιαφιλονίκητο γεγονός στο online στοίχημα: ότι τα στοιχήματα που αφορούν σε υψηλές αποδόσεις συνοδεύονται αναπόφευκτα και από υψηλό ρίσκο. Βέβαια, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος δεν αλλάζει τις αποδόσεις της, αλλά προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν στοιχήματα, ανάλογα με το πόσο υψηλές αποδόσεις επιλέγουν.

 

Πρόκειται για ένα νέο διαγωνισμό, ο οποίος διεξάγεται στο εξής κάθε εβδομάδα και υπόσχεται δωρεάν στοιχήματα, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ, σε όσους κερδίζουν πολλά χρήματα σε στοιχήματα υψηλών αποδόσεων. Αναλυτικότερα, όσο περισσότερα χρήματα κερδίσει κάποιος παίχτης, χάρη σε ένα στοίχημα με υψηλή απόδοση, τόσο μεγαλύτερης αξίας δωρεάν στοιχήματα θα κερδίζει.

 

Η διαδικασία του διαγωνισμού έχει ως εξής: κάθε παίχτης που επιθυμεί να συμμετάσχει θα πρέπει να τοποθετήσει τουλάχιστον ένα στοίχημα (αξίας 5 ευρώ και άνω) κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ανάμεσα στα κερδισμένα του στοιχήματα, αυτό με τη μεγαλύτερη απόδοση θα του εξασφαλίσει και μια θέση στη βαθμολογία του διαγωνισμού. Για παράδειγμα, ο παίχτης που θα κερδίσει ένα στοίχημα με απόδοση 20.00 θα βρεθεί στην πρώτη θέση, αυτός που κέρδισε με απόδοση 10.00 στη δεύτερη και αυτός που κέρδισε με απόδοση 5.00 στην τρίτη.

 

Στο τέλος της εβδομάδας, οι παίχτες που θα έχουν κατακτήσει τις 10 πρώτες θέσεις θα μοιραστούν δωρεάν στοιχήματα, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. Αναλυτικότερα, οι παίχτες στις θέσεις 10 και 9 θα κερδίσουν δωρεάν στοιχήματα 25 ευρώ. Αντίστοιχα, όσοι κατακτήσουν τις θέσεις 8, 7 και 6 θα κερδίσουν στοιχήματα 50 ευρώ. Με την ίδια λογική, η 5η θέση εξασφαλίζει στοιχήματα 100 ευρώ, η 4η στοιχήματα 200 ευρώ, η 3η στοιχήματα 300 ευρώ και η 2η στοιχήματα 500 ευρώ. Και η 1η θέση εξασφαλίζει στον τυχερό παίχτη δωρεάν στοιχήματα αξίας 888 ευρώ!

 

Τα στοιχήματα αυτά θα πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη Δευτέρα και θα ισχύουν για εφτά ημέρες. Κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών, λοιπόν, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικούν κέρδη χωρίς ρίσκο, στα αθλήματα, στις διοργανώσεις και στις στοιχηματικές αγορές της επιλογής τους.

Η εταιρία 888 είναι ανάμεσα στις δημοφιλέστερες και μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες του κόσμου,παρολαυτά στην Ελλάδα δεν διαθέτει την απαραίτητη νόμιμη άδεια ώστε να δέχεται πελάτες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 888 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία