Επιστρέφει η προσφορά Betshop Bomb με πλούσια χρηματικά έπαθλα

Η Betshop ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρα μας και ανακοίνωσε την επιστροφή της προσφοράς Betshop Bomb έτσι τα μέλη της θα έχουν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να διεκδικήσουν πλούσια χρηματικά έπαθλα, χωρίς να ρισκάρουν το παραμικρό ποσό από τον λογαριασμό τους. Η νέα σειρά κληρώσεων που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προσφοράς θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και θα μοιράσει χρηματικά έπαθλα χιλιάδων ευρώ σε όσους συμμετάσχουν και έχουν την τύχη στο πλευρό τους!

Αναλυτικότερα, η προσφορά της Betshop θα μοιράσει χρηματικά έπαθλα στους τυχερούς παίχτες που θα προκύψουν από τις κληρώσεις, αρκεί να τις παρακολουθήσουν ζωντανά και να αποδεχθούν εγκαίρως τα χρήματα. Αν δεν τα καταφέρουν, τα χρήματα θα μεταφερθούν στην επόμενη κλήρωση.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν ένα από τα χρηματικά έπαθλα θα πρέπει να συντονιστούν στην ιστοσελίδα betshopbomb.gr, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του στοιχηματικού τους λογαριασμού. Το απόγευμα, από τις 5 έως τις 6, θα διεξάγονται κληρώσεις κάθε 5 λεπτά, από τις οποίες θα προκύπτει κάθε φορά ένας νικητής. Ο νικητής αυτός θα πρέπει να αποδεχθεί το έπαθλό του εντός 15 λεπτών, ειδάλλως θα το χάσει. Σε μια τέτοια περίπτωση, τα χρήματα θα μεταφερθούν στην επόμενη κλήρωση και ο επόμενος νικητής θα εξασφαλίσει ακόμη μεγαλύτερο έπαθλο. Αντίθετα, αν ο νικητής μιας κλήρωσης αποδεχθεί εγκαίρως το έπαθλό του, θα το δει να μεταφέρεται στον λογαριασμό του με τη μορφή μετρητών, διαθέσιμο και για ανάληψη, χωρίς τον παραμικρό περιορισμό.

 

Οι κληρώσεις της προσφοράς Betshop Bomb

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά Betshop Bomb θα πρέπει να παρακολουθήσουν ζωντανά τις κληρώσεις, προκειμένου να μάθουν αν έχουν κερδίσει και να αποδεχθούν εγκαίρως το χρηματικό τους έπαθλο. Οι κληρώσεις αυτές, που θα πραγματοποιούνται κάθε 5 λεπτά, θα μεταδίδονται ζωντανά στην ιστοσελίδα betshopbomb.gr, αλλά και στη σελίδα της ιστοσελίδας στοιχήματος Betshop στο Facebook.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία