Στο Final Four της Euroleague μέσω της Sportingbet!

Η Sportingbet, εθνικός χορηγός της Euroleague για την Ελλάδα, ξεκίνησε τη διεξαγωγή ενός νέου διαγωνισμού, ο οποίος θα στείλει δύο τυχερούς στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, στις 19-21 Μαΐου! Ο νέος διαγωνισμός δε διεξάγεται στην ιστοσελίδα του στοιχήματος της Sportingbet, αλλά στα γήπεδα του μπάσκετ, κατά τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague.

 

Αναλυτικότερα, το πρώτο σκέλος του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε στις 13 Ιανουαρίου, στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές. Εκεί, οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στα διαλείμματα του αγώνα, με διάφορες προωθητικές ενέργειες που διοργάνωσε η Sportingbet και να συμμετάσχουν και στον διαγωνισμό, προκειμένου να διεκδικήσουν μία από τις θέσεις για το Final Four.

 

Η συνέχεια του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στον επερχόμενο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπασκόνια, ο οποίος διεξάγεται στις 20 Ιανουαρίου, στο ΣΕΦ. Kαι εκεί, οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό και να διεκδικήσουν ένα από τα εισιτήρια για το Final Four της Κωνσταντινούπολης, καθώς και άλλα πλούσια δώρα.

 

H Sportingbet με έτος ιδρύσεως το 1998 έχει καταφέρει να αναδειχτεί μία από τις καλύτερες και αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως.



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία