Στο US Open με την Intertops

H εταιρία στοιχημάτων Intertops έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες μια εξαιρετικά ελκυστική προσφορά για τους φίλους του τένις, καθώς τους επιτρέπει να διεκδικήσουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους τελικούς του US Open, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Ο διαγωνισμός που θα κρίνει το νικητή, όμως, λήγει σύντομα και οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν μέχρι και τις 31 Ιουλίου.

 

Το US Open είναι το τρίτο Grand Slam του 2014 και διεξάγεται από τις 25 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού της Intertops, λοιπόν, θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη και να παρακολουθήσει τους τελικούς της διοργάνωσης, στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου. Η εταιρεία θα του προσφέρει όχι μόνο τα εισιτήρια για το Open, αλλά και τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της πόλης, καθώς και τα αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδέψει εκεί. Με λίγα λόγια, του προσφέρει την ευκαιρία να παρακολουθήσει κάποιους από τους σημαντικότερους αγώνες τένις της χρονιάς με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες που δεν έχουν ήδη κερδίσει την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην κλήρωση είναι να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα σε μια από τις αγορές του τένις που προσφέρονται στην Intertops (στο απλό ή στο live στοίχημα), συνολικής αξίας 20 ευρώ. Με τον τρόπο αυτό, θα κερδίσουν ένα εισιτήριο για την κλήρωση - αρκεί να στοιχηματίσουν πριν την 31η του Ιουλίου.

 

Επιπλέον, κάθε παίχτης μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες να προκύψει το δικό του όνομα στη μεγάλη κλήρωση, αποκτώντας περισσότερα εισιτήρια. Αυτό μπορεί να το κάνει συνεχίζοντας να στοιχηματίζει στο τένις και για κάθε 20 ευρώ που θα ξοδεύει θα κερδίζει ένα επιπλέον εισιτήριο.

 

Όπως προαναφέραμε, τέλος, ο διαγωνισμός πρόκειται να λήξει σύντομα, επομένως οι ενδιαφερόμενοι καλά θα κάνουν να βιαστούν και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στις δεκάδες επιλογές που προσφέρει η Intertops, η οποία είναι από τις παλαιότερες εταιρίες στοιχημάτων στον χώρο του στοιχήματος, στο τένις.



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία