Κλήρωση για ένα iPhone 6 στο Facebook της Mybet

H εταιρία στοιχημάτων Μybet απλώνει τη δράση της ακόμη περισσότερο στην ελληνική αγορά, εγκαινιάζοντας μια ακόμη υπηρεσία για τα μέλη της από την Ελλάδα. Πρόκειται για τη νέα ελληνική ιστοσελίδα της στο Facebook, η οποία προσφέρει στους παίχτες την ευκαιρία να ενημερωθούν όχι μόνο για κάθε εξέλιξη, αλλά και για τις νέες προσφορές της εταιρείας.

 

Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, αποφάσισαν να γιορτάσουν το γεγονός, διοργανώνοντας ένα νέο διαγωνισμό, αποκλειστικά για τα μέλη της Mybet που την ακολουθούν στο Facebook. Αναλυτικότερα, στις 31 Μαρτίου, ένα από τα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος θα κερδίσει ένα ολοκαίνουργιο iPhone 6 της Apple, προκειμένου να εκμεταλλεύεται τις mobile υπηρεσίες της Mybet και να στοιχηματίζει με άνεση μέσω του κινητού του!

 

Προκειμένου να αποκτήσουν μια ευκαιρία να κερδίσουν το iPhone, τα μέλη της Mybet δεν έχουν παρά να κάνουν like στη σελίδα της στο Facebook και έπειτα να κάνουν share στο post της για το διαγωνισμό. Με τον τρόπο αυτό, το όνομά τους θα συμπεριληφθεί στους λαχνούς της κλήρωσης της 31ης Μαρτίου.

 

Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και πολλά μέλη της Mybet έχουν δηλώσει συμμετοχή, διεκδικώντας το μεγάλο δώρο. Και, όπως είναι φυσικό, ενημερώνονται παράλληλα και για τις υπόλοιπες προσφορές της ιστοσελίδας του online στοιχήματος, μέσω των νέων που ανεβάζει στο Facebook.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και καλύπτει στοιχηματικά τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα σε τεράστια γκάμα αθλημάτων!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία