Νέος διαγωνισμός με έπαθλο iPhone στην στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Οι προσφορές της στοιχηματικής ιστοσελίδας Interwetten κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Ρωσίας ξεπηδούν η μία μετά την άλλη και η νέα ανακοίνωση των υπευθύνων αφορά σε έναν διαγωνισμό, που προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα iPhone 8 και άλλα πλούσια δώρα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του διαγωνισμού, μάλιστα, είναι ότι οι παίχτες δε χρειάζεται καν να τοποθετήσουν κάποιο στοίχημα για να συμμετάσχουν. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να απαντήσουν σε μια ερώτηση, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην κλήρωση.

Με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη της Interwetten θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα από τα έπαθλα, τα οποία δεν εξαντλούνται στο iPhone, αλλά περιλαμβάνουν και προπληρωμένες κάρτες και αναμνηστικά δώρα από την Interwetten.

 

Οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό

Το μόνο που χρειάζεται ουσιαστικά κάποιος για να συμμετάσχει στο νέο διαγωνισμό του Μουντιάλ είναι να διατηρεί έναν λογαριασμό στην εταιρία στοιχήματος Interwetten – κι αν δεν διατηρεί, μπορεί να ανοίξει έναν (άλλωστε η Interwetten έχει ανακοινώσει και πριμ καλωσορίσματος για τα νέα μέλη της ενόψει Μουντιάλ). Έπειτα, θα πρέπει να συνδεθεί έως τις 30 Ιουνίου και να απαντήσει σε μια ερώτηση με θέμα το Μουντιάλ.

Όσοι παίχτες απαντήσουν σωστά, θα συμμετάσχουν στη μεγάλη κλήρωση, προκειμένου να διεκδικήσουν ένα από τα έπαθλα. Η λίστα των επάθλων περιλαμβάνει ένα iPhone 8, προπληρωμένες κάρτες και αναμνηστικά δώρα της Interwetten. Οι νικητές, τέλος, θα ειδοποιηθούν εντός 15 ημερών, προκειμένου να παραλάβουν τα δώρα τους, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι τα στοιχεία επικοινωνίας τους είναι επικαιροποιημένα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία