Mybet: Κλήρωση για το Μουντιάλ, με βραβεία 100.000 ευρώ!

Η εταιρία στοιχημάτων Mybet ανακοίνωσε το διαγωνισμό Mybet Wildcards, ο οποίος επιτρέπει στα μέλη της να διεκδικήσουν βραβεία συνολικής αξίας 100.000 ευρώ, με το πρώτο να χαρίζει 500 ευρώ μηνιαίο bonus, μέχρι την έναρξη του Euro 2016!

 

Οι παίχτες δεν έχουν παρά να συνεχίσουν να στοιχηματίζουν στους αγώνες της επιλογής τους, από την 1η Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου, για να συμμετάσχουν στην προσφορά. Το ηλεκτρονικό σύστημα της Mybet θα επιλέγει ένα στοίχημα ανάμεσα σε δέκα που κατατίθενται και θα του απονέμει ένα wildcard. Τα wildcards αυτά αποτελούν τα εισιτήρια του κάθε παίχτη για τη μεγάλη κλήρωση - εκτός κι αν επιθυμεί να τα εξαργυρώσει εκείνη τη στιγμή, με βραβεία μικρότερης αξίας.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και εδρεύει στην Μάλτα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία