Χριστουγεννιάτικο ταξίδι από τη MyBet

Ξεκίνησε ήδη ο χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός της εταιρίας στοιχημάτων MyΒet, ο οποίος προσφέρει επιστροφές, μετρητά και μπόνους κάθε Κυριακή του Δεκεμβρίου στα μέλη της. Αναλυτικότερα, τα μέλη της εταιρείας έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν χρήματα και bonus στην ιστοσελίδα του στοιχήματος, στο online καζίνο, στο πόκερ room και στις καταθέσεις τους, ανάλογα με την Κυριακή κατά την οποία συμμετέχουν.

 

Όσοι, μάλιστα, συμμετάσχουν σε όλες τις προσφορές του Δεκεμβρίου, θα μπουν αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα ταξίδι αξίας 3.000 ευρώ για το ποδοσφαιρικό γεγονός της επιλογής τους.

Η Mybet είναι από τις ανερχόμενες εταιρίες στοιχημάτων και στην Ελλάδα διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας.



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία