Επιστρέφει η προσφορά Betshop Bomb στην εταιρία στοιχημάτων Betshop!

H εταιρία στοιχημάτων Betshop επαναφέρει μία από τις πιο συμφέρουσες προσφορές της των τελευταίων μηνών και ενημερώνει τα μέλη της ότι το Betshop Bomb επιστρέφει στην ιστοσελίδα της! Η συγκεκριμένη προσφορά έχει τη μορφή διαγωνισμού που διεξάγεται μέσω κληρώσεων και υπόσχεται να ανταμείψει τους τυχερούς παίχτες με μεγάλα χρηματικά έπαθλα και τζακπότ!

Αναλυτικότερα, η προσφορά Betshop Bomb επιστρέφει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στις 17:00, με σκοπό να αναδείξει κι άλλους νικητές που θα εξασφαλίσουν χρηματικά έπαθλα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς Betshop Bomb

Η διεξαγωγή του διαγωνισμού είναι σχετικά απλή. Μόλις ξεκινήσει η προσφορά, η Betshop, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, θα πραγματοποιήσει μια σειρά από κληρώσεις, οι οποίες θα αναδείξουν και από ένα νικητή. Οι παίχτες, όμως, θα πρέπει να είναι συντονισμένοι, προκειμένου να αποδεχθούν άμεσα το χρηματικό έπαθλό τους. Αν η διορία λήξει και δεν το έχουν αποδεχθεί, τότε θα πραγματοποιείται τζακπότ στην επόμενη κλήρωση και ο επόμενος νικητής θα εξασφαλίζει ακόμη περισσότερα χρήματα!

Τα χρηματικά έπαθλα της προσφοράς Betshop Bomb, μάλιστα, μπορούν να διεκδικήσουν όλα τα μέλη της Betshop, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα από τα έπαθλα της προσφοράς, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Betshop θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους, έως το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στις 23:59. Η κατάθεση θα πρέπει να έχει ύψος 20 ευρώ και άνω και θα συνοδεύεται από μία ακόμη ανταμοιβή: ένα πριμ κατάθεσης 25%, έως ένα προκαθορισμένο ποσό.

Αφού πραγματοποιήσουν την απαραίτητη κατάθεση, οι παίχτες θα έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στις κληρώσεις. Και το μόνο που θα απομένει να κάνουν είναι να συνδεθούν στην ιστοσελίδα betshopbomb.gr με τους κωδικούς του λογαριασμού τους στην ιστοσελίδα στοιχήματος, προκειμένου να αποδεχθούν το χρηματικό έπαθλο που ίσως κερδίσουν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία