Ταξίδι στη Βραζιλία από τη NetBet

Σε συνδυασμό με τα μπόνους που προσφέρει στις καταθέσεις η στοιχηματική εταιρία NetBet, δίνει την ευκαιρία και σε ένα από τα μέλη της να ταξιδέψει δωρεάν στη Βραζιλία, όπου θα παρακολουθήσει έναν αγώνα του Μουντιάλ ποδοσφαίρου του 2014! Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που ξεκίνησε το Φεβρουάριο και θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες και θα ανακηρύξει ένα νικητή, ο οποίος θα κερδίσει αεροπορικά εισιτήρια για δύο στη Βραζιλία, διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων και δύο εισιτήρια για τον προημιτελικό του Μουντιάλ στο Μαρακανά.

 

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή. Κάθε παίχτης που προχωρά σε κατάθεση στο λογαριασμό του πρέπει να συμπληρώσει τον σχετικό κωδικό στο κατάλληλο πεδίο (για τον Μάρτιο, αυτός είναι RIOMAR και για τον Απρίλιο RIOAPR). Με τον τρόπο αυτό, θα επιλεγούν με κλήρωση τρεις φιναλίστ - ένας για κάθε μήνα. Η επόμενη κλήρωση πραγματοποιείται την 1η Απριλίου, ενώ η τελευταία την 1η Μαΐου). Στους φιναλίστ αυτούς θα συμπεριληφθούν τρεις ακόμη: οι παίχτες που τοποθετούν στοιχήματα παρολί με τις υψηλότερες πιθανότητες νίκης κάθε μήνα.

 

Οι έξι φιναλίστ, λοιπόν, θα περάσουν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού. Σε αυτή, θα ανοιχτούν αντίστοιχοι ειδικοί λογαριασμοί με 100 ευρώ έκαστος, τα οποία θα παρέχει η εταιρεία και δε μπορούν να αναληφθούν. Οι παίχτες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τους λογαριασμούς αυτούς, στοιχηματίζοντας στους αγώνες της επιλογής τους και επιχειρώντας αύξηση των χρημάτων. Στο τέλος της δεύτερης φάσης, ο παίχτης με τα περισσότερα χρήματα στο λογαριασμό του θα αναδειχθεί νικητής και θα ταξιδέψει στη Βραζιλία.

Η NetBet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και ξεχωρίζει για την απλότητα της ιστοσελίδας της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία