Διαγωνισμός Parlay Prince στην Intertops

Τα παρολί αποτελούν αναμφισβήτητα τον τρόπο στοιχηματισμού που υπόσχεται τα μεγαλύτερα κέρδη και πολλοί παίχτες τον προτιμούν, παρά το γεγονός ότι συνοδεύεται κι από υψηλά επίπεδα ρίσκου. Συνήθως, βέβαια, τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν δικαιολογούν αυτό το ρίσκο - ειδικά, αν στην ιστοσελίδα που έχει επιλέξει ο παίχτης να τοποθετήσει ένα παρολί, ισχύει και κάποια σχετική προσφορά.

 

Οι προσφορές που συναντάμε σε online εταιρίες στοιχημάτων  και αφορούν στα παρολί είναι αρκετές και πάντοτε βρίσκεται μια εταιρεία που αποσκοπεί στο να ξεχωρίσει σε αυτόν τον τομέα, ανακοινώνοντας μια νέα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Intertops, η οποία τρέχει εδώ και μερικούς μήνες την προσφορά Parlay Prince, η οποία απευθύνεται στους παίχτες που εξασφαλίζουν κέρδη από τα παρολί.

 

Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη προσφορά απονέμει ένα μπόνους 1.000 ευρώ στον παίχτη που θα εξασφαλίσει τα μεγαλύτερα κέρδη από ένα και μόνο παρολί. Ο νικητής αναδεικνύεται κάθε μήνα και εξασφαλίζει όχι μόνο τα κέρδη του παρολί, αλλά κι ένα εξαιρετικά γενναιόδωρο bonus. Το μόνο που έχουν να κάνουν, λοιπόν, όσοι εποφθαλμιούν το bonus των 1.000 ευρώ είναι να σχηματίσουν ένα παρολί και να περιμένουν να κερδίσει. Αν αυτό συμβεί και όλες οι προβλέψεις είναι σωστές, το στοίχημα θα καταχωρηθεί στη βάση δεδομένων του διαγωνισμού. Και στο τέλος του μήνα θα δοθούν 1.000 ευρώ στον παίχτη αυτόν που εξασφάλισε τα μεγαλύτερα καθαρά κέρδη (το συνολικό ποσό που του επιστράφηκε, μείον το αρχικό ποντάρισμα).

 

Το συγκεκριμένο μπόνους που χαρίζει η στοιχηματική εταιρία Intertops, μάλιστα, διαφέρει από αυτά που γνωρίζουμε. Αυτό συμβαίνει καθώς, ενώ στη συντριπτική πλειοψηφία των προσφορών που περιλαμβάνουν κάποιο bonus είναι απαραίτητο το τζιράρισμά του (έως και 10 φορές), προκειμένου οι νικητές να μπορέσουν να προχωρήσουν σε ανάληψή του, τα 1.000 ευρώ του Parlay Prince δε συνοδεύονται από καμία τέτοια υποχρέωση. Αυτό σημαίνει πως ο νικητής κάθε μήνα μπορεί να συνδεθεί με το λογαριασμό του στην Intertops και να προχωρήσει σε ανάληψή του, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να στοιχηματίσει τα χρήματα αυτά στην ιστοσελίδα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία