Διαγωνισμοί/κληρώσεις

Καθημερινά επετειακά έπαθλα μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten

Η Interwetten ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και κλείνει φέτος τα 30 χρόνια της και οι υπεύθυνοι έχουν ανακοινώσει μια σειρά από επετειακές προσφορές, που μπορούν να αποφέρουν γενναιόδωρα έπαθλα στους παίχτες. Μία από αυτές, μάλιστα, δεν απαιτεί καν την τοποθέτηση κάποιου στοιχήματος ή την κάλυψη προϋποθέσεων που καλούν τους παίχτες να ρισκάρουν τα χρήματά τους. Η συγκεκριμένη προσφορά διεξάγεται μέσω καθημερινών κληρώσεων, οι οποίες μπορούν να αποφέρουν πλούσια έπαθλα στους νικητές.

H Betshop Bomb επιστρέφει στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Betshop

Η ισροσελίδα στοχημάτων Betshop αποφάσισε να επαναφέρει έναν από τους δημοφιλέστερους και πιο γενναιόδωρους διαγωνισμούς της και ετοιμάζεται να μοιράσει χιλιάδες ευρώ μετρητών αυτή την Παρασκευή 12 Ιουνίου. Ο διαγωνισμός Betshop Bomb θα διεξαχθεί για μια ακόμη φορά και θα μοιράσει τυχαία χρηματικά έπαθλα σε όσους παίχτες συνδεθούν στον λογαριασμό τους, δουν το όνομά τους σε μία από τις κληρώσεις και αποδεχθούν εγκαίρως το έπαθλό τους.

Επιστρέφει η προσφορά Betshop Bomb με πλούσια χρηματικά έπαθλα

Η Betshop ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρα μας και ανακοίνωσε την επιστροφή της προσφοράς Betshop Bomb έτσι τα μέλη της θα έχουν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να διεκδικήσουν πλούσια χρηματικά έπαθλα, χωρίς να ρισκάρουν το παραμικρό ποσό από τον λογαριασμό τους. Η νέα σειρά κληρώσεων που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προσφοράς θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και θα μοιράσει χρηματικά έπαθλα χιλιάδων ευρώ σε όσους συμμετάσχουν και έχουν την τύχη στο πλευρό τους!

Επιστρέφει πριν τα Χριστούγεννα η προσφορά Betshop Bomb!

Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Betshop έχουν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να διεκδικήσουν γενναιόδωρα χρηματικά έπαθλα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, συμμετέχοντας στην προσφορά Betshop Bomb! Πρόκειται για μια προσφορά που μοιράζει τυχαία χρηματικά έπαθλα στους παίχτες, οι οποίοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους και να παρακολουθήσουν τις κληρώσεις, ώστε να αποδεχθούν εγκαίρως το έπαθλό τους.

Επιστρέφει με πλούσια χρηματικά έπαθλα η προσφορά Betshop Bomb

Η εταιρία στοιχημάτων Betshop ανακοίνωσε την επιστροφή της προσφοράς Betshop Bomb και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου θα μοιράσει πλούσια χρηματικά έπαθλα στα τυχερά μέλη της. Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά μπορούν να κερδίσουν έπαθλα μερικών χιλιάδων ευρώ, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους, και να δουν το υπόλοιπό τους να αυξάνεται σημαντικά, απλά αποδεχόμενα το έπαθλο που ενδεχομένως κερδίσουν.

Επιστρέφει στις 19 Μαΐου ο διαγωνισμός Betshop Bomb!

Η Betshop, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, διεξάγει τους τελευταίους μήνες σε τακτά χρονικά διαστήματα έναν διαγωνισμό με το όνομα Betshop Bomb και μοιράζει πλούσια έπαθλα μέσω κληρώσεων σε τυχερά μέλη της. Ο διαγωνισμός αυτός, σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση των υπευθύνων, επιστρέφει στις 19 Μαΐου και υπόσχεται να μοιράσει για μια ακόμη φορά χιλιάδες ευρώ στους νικητές των κληρώσεων!

Διαγωνισμός με έπαθλο ταξίδι στο Βερολίνο από την εταιρία στοιχημάτων Interwetten!

Ένας νέος διαγωνισμός που διεξάγει η εταιρία στοιχημάτων Interwetten υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με ένα διαφορετικό και μοναδικό δώρο: ένα ταξίδι στο Βερολίνο, με τους νικητές να κερδίζουν παράλληλα και VIP εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Λειψία!

Nέος διαγωνισμός Betshop Bomb στην ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop

Ένας από τους κορυφαίους διαγωνισμούς που διοργανώνει η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop επιστρέφει σε μερικές ημέρες και τα μέλη της θα μπορέσουν να διεκδικήσουν πλούσια χρηματικά έπαθλα, χωρίς να ρισκάρουν ούτε ένα ευρώ! Ο διαγωνισμός Betshop Bomb υπόσχεται και αυτή τη φορά να μοιράσει χρήματα στους τυχερούς παίχτες που θα κληρωθούν, αρκεί να είναι αρκετά γρήγοροι ώστε να αποδεχθούν εγκαίρως το έπαθλό τους!

Διαγωνισμός με πλούσια δώρα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Interwetten έχουν στη διάθεσή τους αρκετές ενδιαφέρουσες προσφορές, που επιτρέπουν σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα ή μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους να διεκδικούν κάποιες ανταμοιβές. Η νέα προσφορά της εταιρίας, όμως, υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες μέσω ενός διαγωνισμού, ο οποίος δεν απαιτεί από τους παίχτες ανταλλάγματα που εμπεριέχουν ρίσκο.

Eπανέρχεται η προσφορά Betshop Bomb στην στοιχηματική εταιρία Betshop

Για τρίτη φορά τους τελευταίους μήνες, η στοιχηματική εταιρία Betshop επαναφέρει μια από τις πιο γενναιόδωρες προσφορές της, η οποία υπόσχεται να μοιράσει πλούσια χρηματικά έπαθλα στα τυχερά μέλη της, χωρίς να τους ζητά να ρισκάρουν το παραμικρό ποσό από τον λογαριασμό τους. Η προσφορά ονομάζεται Betshop Bomb και αποτελείται από μια σειρά κληρώσεων που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στις 3 το μεσημέρι.

Επιστρέφει η προσφορά Betshop Bomb στην εταιρία στοιχημάτων Betshop!

H εταιρία στοιχημάτων Betshop επαναφέρει μία από τις πιο συμφέρουσες προσφορές της των τελευταίων μηνών και ενημερώνει τα μέλη της ότι το Betshop Bomb επιστρέφει στην ιστοσελίδα της! Η συγκεκριμένη προσφορά έχει τη μορφή διαγωνισμού που διεξάγεται μέσω κληρώσεων και υπόσχεται να ανταμείψει τους τυχερούς παίχτες με μεγάλα χρηματικά έπαθλα και τζακπότ!

Betshop Bomb: Συνεχόμενες κληρώσεις με σημαντικά χρηματικά έπαθλα

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop λανσάρει μια ολοκαίνουργια προσφορά για τα μέλη της και υπόσχεται να ανταμείβει σε προκαθορισμένες ημερομηνίες τους τυχερούς παίχτες με μια σειρά από χρηματικά έπαθλα. Η συγκεκριμένη προσφορά θα κάνει το ντεμπούτο της στις 9 Δεκεμβρίου και θα διεξάγεται σε διαφορετικές ημερομηνίες, μοιράζοντας σημαντικά ποσά στους παίχτες που θα είναι αρκετά τυχεροί, ώστε να επιλεχθούν μέσω κλήρωσης, και αρκετά… ετοιμοπόλεμοι, ώστε να διεκδικήσουν εγκαίρως το έπαθλό τους.

Νέος διαγωνισμός με έπαθλο iPhone στην στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Οι προσφορές της στοιχηματικής ιστοσελίδας Interwetten κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Ρωσίας ξεπηδούν η μία μετά την άλλη και η νέα ανακοίνωση των υπευθύνων αφορά σε έναν διαγωνισμό, που προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα iPhone 8 και άλλα πλούσια δώρα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του διαγωνισμού, μάλιστα, είναι ότι οι παίχτες δε χρειάζεται καν να τοποθετήσουν κάποιο στοίχημα για να συμμετάσχουν. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να απαντήσουν σε μια ερώτηση, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην κλήρωση.

Μοιράζει ανταμοιβές έως το τέλος του 2017 η στοιχηματική εταιρεία Interwetten

Αν και βρισκόμαστε εν μέσω της εορταστικής περιόδου και διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του 2017, η αγωνιστική δράση στα γήπεδα του κόσμου είναι έντονη. Για παράδειγμα, σήμερα διεξάγονται οι αγώνες της Premier League στο πλαίσιο της Boxing Day, το Coppa Italia στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται, ενώ τις επόμενες ημέρες οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο τένις, το χόκεϊ επί πάγου και σε άλλα αθλήματα.

Stoiximan: Betting Jackpot στο Ολυμπιακός-Οσμάνλισπορ

Η εταιρία στοιχήματος Stoiximan επαναφέρει για μια ακόμη εβδομάδα τον ειδικό διαγωνισμό που διοργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα για τα μέλη του. Πρόκειται για τον διαγωνισμό Betting Jackpot, ο οποίος υπόσχεται ένα τζακπότ 1.000 ευρώ σε όσα μέλη του συμμετάσχουν και προβλέψουν σωστά.

 

Betting Jackpot στο Τσέλσι-Άρσεναλ από τον Stoiximan

Η Premier League επιστρέφει με νέα αγωνιστική και οι παίχτες του στοιχήματος αποκτούν από το Σάββατο αρκετές επιλογές στοιχηματισμού. Μία από αυτές, όμως, ξεχωρίζει για δύο λόγους. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άρσεναλ, η οποία όχι μόνο έχει τα φόντα για να αποδειχθεί ένα άκρως ενδιαφέρον ντέρμπι, αλλά συνοδεύεται και από μία εξαιρετική προσφορά στην ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan.

 

Στο Final Four της Euroleague μέσω της Sportingbet!

Η Sportingbet, εθνικός χορηγός της Euroleague για την Ελλάδα, ξεκίνησε τη διεξαγωγή ενός νέου διαγωνισμού, ο οποίος θα στείλει δύο τυχερούς στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, στις 19-21 Μαΐου! Ο νέος διαγωνισμός δε διεξάγεται στην ιστοσελίδα του στοιχήματος της Sportingbet, αλλά στα γήπεδα του μπάσκετ, κατά τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague.

 

Betting Jackpot στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ από τον Stoiximan

H ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan επιλέγει σε τακτά χρονικά διαστήματα έναν σημαντικό αγώνα ποδοσφαίρου, προκειμένου να ενεργοποιήσει τον διαγωνισμό Betting Jackpot, ο οποίος υπόσχεται πλούσια κέρδη στα μέλη του. Ο επόμενος αγώνας που υπόσχεται τζακπότ, στο πλαίσιο του διαγωνισμού, μάλιστα, είναι ελληνικός και διεξάγεται την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

 

Stoiximan: Betting Jackpot στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Στις 31 Δεκεμβρίου, η Premier League θα έχει επιστρέψει ολοκληρωτικά, για την τελευταία αγωνιστική του 2016, και οι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε ένα άκρως ενδιαφέρον ντέρμπι, την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Όσοι στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα μέσω της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη (χάρη και στις υψηλές αποδόσεις που φέρνει ένας τόσο αμφίρροπος αγώνας) και να κλείσουν τη χρονιά με επιτυχίες και γεμάτες τσέπες!

Πέντε ταξίδια στην Αράχοβα χαρίζει η Sportingbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet φροντίζει να προσφέρει στα μέλη της άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού, ώστε να διεκδικήσουν και να εξασφαλίσουν άφθονα κέρδη και να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά. Αλλά, πέρα από την εξασφάλιση κερδών, υπάρχει και ένας καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει κάποιος το 2017: ένα ταξίδι σε χειμερινό προορισμό, μακριά από τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας. Και η Sportingbet προσφέρει και αυτό στα μέλη της, μέσω του νέου της διαγωνισμού!

 

Δωρεάν εισιτήριο για το Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ από την Sportingbet

Η στοιχηματική εταιρία Sportingbet αποτελεί τον επίσημο εθνικό χορηγό της Euroleague στο μπάσκετ, γεγονός που σημαίνει, μεταξύ άλλων, πως έχει την ευκαιρία να ανακοινώσει αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη της και να μοιράσει στους παίχτες του στοιχήματος ακόμη και δωρεάν εισιτήρια για τους σημαντικότερους αγώνες της διοργάνωσης.

 

BetVictor: Διαγωνισμός Golden Goal στο Mάντσεστερ Σ. – Άρσεναλ

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα της αγγλικής Premier League περιλαμβάνει ένα άκρως ενδιαφέρον ντέρμπι: τον αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, ο οποίος αναμένεται να συγκεντρώσει εκατοντάδες στοιχήματα στη BetVictor και στις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες που θα τον καλύψουν. Όσοι, όμως, στοιχηματίσουν στο ντέρμπι μέσω της BetVictor θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν δωρεάν και στον διαγωνισμό Golden Goal, ο οποίος επιστρέφει δριμύτερος!

 

Τρεις προσφορές από τον Stoiximan στο El Clasico

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, διεξάγεται στην Ισπανία το κορυφαίο ντέρμπι της χώρας, το El Clasico ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Φυσικά, η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan έχει φροντίσει, όχι μόνο να προσφέρει δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στον αγώνα, αλλά και να ανακοινώσει τρεις προσφορές, που υπόσχονται είτε αύξηση (έως και σε αστρονομικό επίπεδο) των κερδών είτε μείωση του ρίσκου στοιχηματισμού.

 

Καθημερινές κληρώσεις στα εικονικά αθλήματα της BetFred

Εκτός από το να καλύπτει ένα πλήθος αγώνων σε διαφορετικά αθλήματα (από τα πιο δημοφιλή έως τα πιο εξωτικά), η στοιχηματική εταιρία BetFred διατηρεί και μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στα εικονικά αθλήματα. Εκεί, τα μέλη της μπορούν καθημερινά να στοιχηματίζουν σε δεκάδες εικονικούς αγώνες, σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το τένις, σε μηχανοκίνητους αγώνες, στις ιπποδρομίες και στις κυνοδρομίες. Οι αγώνες μπορεί να είναι εικονικοί, αλλά τα κέρδη που εξασφαλίζουν με τις προβλέψεις τους είναι 100% αληθινά.

 

BetVictor: Το Golden Goal συνεχίζεται με το Μίντλεσμπρο-Τσέλσι

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων BetVictor διεξάγει εδώ και μερικές εβδομάδες τον διαγωνισμό Golden Goal, ο οποίος επιτρέπει στα μέλη της να προβλέψουν το πρώτο γκολ σε επιλεγμένους αγώνες και να διεκδικήσουν ένα τζακπότ που αυξάνεται με κάθε νέο αγώνα. Το εν λόγω τζακπότ μετρά 25.000 ευρώ, τα οποία μπορεί να διεκδικήσει ένας τυχερός παίχτης στον ερχόμενο αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Μίντλεσμπρο και Τσέλσι!

 

Golden Goal: Νέος διαγωνισμός στη BetVictor

Το προηγούμενο καλοκαίρι, η στοιχηματική εταιρία BetVictor είχε διοργανώσει έναν διαγωνισμό στο πλαίσιο του EURO 2016, υποσχόμενη στα μέλη το τεράστιο χρηματικό έπαθλο του 1.000.000 ευρώ. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είχε τεράστια επιτυχία, με αποτέλεσμα η BetVictor να τον επαναφέρει σχεδόν αυτούσιο και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο του ποδοσφαίρου.

 

Paddy Power: Διαγωνισμός για τους σκόρερ της Premier League

Μία από τις αγαπημένες προβλέψεις των παιχτών που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο αφορά στους ποδοσφαιριστές που θα σκοράρουν στη διάρκεια ενός αγώνα. Πρόκειται για έναν τύπο στοιχήματος που μπορεί να αποφέρει αρκετά κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά, χάρη στις σχετικά υψηλές αποδόσεις που ανακοινώνονται. Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power, μάλιστα, μπορούν να διεκδικήσουν σαφώς περισσότερα κέρδη, χάρη στο νέο της διαγωνισμό.

 

Δωρεάν στοιχήματα και bonus στη Bwin

Η εταιρία στοιχήματος Bwin λάνσαρε ένα νέο διαγωνισμό στην ιστοσελίδα της και υπόσχεται σε κάθε μέλος της ένα βραβείο, όπως δωρεάν στοιχήματα και bonus για το καζίνο. Ο νέος διαγωνισμός ονομάζεται bSPIN και ισχύει έως τις 14 Σεπτεμβρίου.

 

Εβδομαδιαίος διαγωνισμός για το NFL από την Intertops

Σε λίγες ημέρες ξεκινά η νέα σεζόν του NFL στο αμερικανικό ποδόσφαιρο και οι παίχτες του στοιχήματος που προτιμούν το συγκεκριμένο άθλημα θα έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους. Θα μπορούν, άλλωστε, να επιλέγουν ανάμεσα σε δεκάδες αγώνες και στοιχηματικές αγορές, καθώς να τοποθετούν μονά στοιχήματα, παρολί ή συστήματα. Παράλληλα, χάρη στο νέο διαγωνισμό της στοιχηματικής εταιρίας Intertops, οι λάτρεις του αμερικανικού ποδοσφαίρου θα μπορούν να διεκδικούν κάθε εβδομάδα δωρεάν στοιχήματα, προκειμένου να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη χωρίς ρίσκο.

Intertops: Δωρεάν στοιχήματα για τα χαμένα παρολί

Tα παρολί στοιχήματα είναι εξαιρετικά δημοφιλή σε πολλούς παίχτες, παρά το γεγονός ότι συνοδεύονται από αυξημένο ρίσκο. Άλλωστε, ανεξάρτητα από τα αθλήματα και τις διοργανώσεις που επιλέγουν, οι παίχτες μπορούν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε ένα παρολί και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Ωστόσο, ο κίνδυνος να χάσουν τα κέρδη που διεκδικούν, έστω και με μια μόλις λανθασμένη πρόβλεψη, καραδοκεί και καθιστά πολλές φορές ασύμφορα τα παρολί.

 

Pages

Subscribe to Διαγωνισμοί/κληρώσεις